Organització Mundial Del Turisme

Páginas: 3 (728 palabras) Publicado: 25 de diciembre de 2012
Què és la OMT?
L'Organització mundial del turisme va ser creada l'any 1925 amb el propòsit de promoure el turisme. Des de l'any 1976 és un organisme que forma part de les Nacions Unides is'encarrega de promoure un turisme responsable, sostenible i accessible per tots, la qual cosa implica: la contribució amb el creixement econòmic a partir de la defensa del Codi Ètic Mundial pel Turisme per tald'arribar als Objectius de Desenvolupament del Mileni de les Nacions Unides; un desenvolupament incloent i la sostenibilitat ambiental minimitzant al màxim els impactes negatius. És la principalorganització internacional de l'àmbit del turisme.

Aquesta organització està formada: pels Membres, els quals estan formats per 155 Estats Membres, 7 Membres Associats, 2 Observadors Permenents i mésde 400 Membres Afiliats; els òrgans, on l'Asamblea General n'és el més important. El consell Executiu i el Secretari General adopten les mesures necessàries per posar en pràctica les decisions irecomenacions de l'Asamblea General; i la Secretaria, la qual està dirigida pel Secretari Gneral, dur a terme diversos punts com l'educació, la sostenibilitat... El Programa de la Cooperació Tècnica iServeis, porta a terme els projectes de desenvolupament de 100 països del món, i els Programes Regionals per Àfrica, Àmerica, Àsia i el Pacífic, Europa i Orient Mitjà s'utilitzen com a vincle entre la OMTi els 155 Estats Membres. L'últim programa que trobem és el Programa de Membres Afiliats que representa als més de 400 membres de la OMT del sector privat.

Quines són les principals prioritats dela OMT? Explica-les breument.
Integrar sistemàticament el turisme a l'agenda global: Defensar els valors del turisme com a motor del creixement socioeconònic i del desenvolupament, la importància dinsles polítiques nacionals i internacionals, juntament amb la necessitat d'oferir un terreny neutral on el sector pugui prosperar i desenvolupar-se.

Millorar la competitivitat turística: Millorar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Organització Mundial Del Turisme
  • Organització Mundial del Comerç
  • Organizacion Mundial del Turismo (OMT)
  • Organizacion mundial del turismo
  • Historia del turismo mundial y en el ecuador
  • Dia mundial del turismo
  • Evolucion del turismo mundial
  • Organizaci N Mundial Del Turismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS