organización del trabajo

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
ORGANITZACIÓ DEL TREBALL



L’empresa està englobada dintre del sector serveis, i el servei que ofereix es subministrar productes alimentaris i l’ús domèstic als seus clients. Dins dels serveisoferts per l’empresa, es troba el servei de venda tradicional que es porta a terme en els supermercats, un servei de transport a domicili que s’encarrega de portar els productes a la llar del client iun servei de venda on-line.

El procés general de Mercadona es pot definir en com captar les necessitats dels seus clients (inputs) i satisfer-les (outputs), dins del procés general, podem definirdiferents microprocesos.
En primer lloc, hi ha personal que s’encarrega de l’entrada de les mercaderies dintre dels magatzems.
Una vegada allí, trobem altres persones, que són les encarregadesd’ubicar i organitzar dites mercaderies dintre dels magatzems.
Una vegada feta aquesta organització, es requeriran més persones per a organitzar les comandes en les tendes de la companyia.
Per tant, tambées necessitarà personal que s’encarregue de transportar eixes mercaderies del magatzem a les tendes de Mercadona.
Una vegada la mercaderia ha aplegat a les tendes, es necessita personal per a ladescarrega d’aquesta en les tendes, a més, ha d’haver personal que s’encarregue d’ubicar i organitzar en el magatzem i les càmeres frigorífiques de la tenda (encara que s’intenta un sistema directe amostradors).
Finalment, es requereix personal que s’encarregue de repondre els estants i els mostradors, de manera que el client puga realitzar la seva compra còmodament.

Dintre de cada tenda deMercadona, trobem diverses categories de treball.
En primer lloc, trobem caixers; aquestes persones són les que et cobren una vegada has realitzat la teua compra.
Per altra banda, trobem reponedors;aquestes persones són les que s’encarreguen d’organitzar els estants de les tendes, de manera que en ells, no falte res, i estiga tot ben organitzat, per així aconseguir a més, una bona presència de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ORGANIZACIÓN DEL TRABAJO
  • Trabajo de organización
  • organizacion de trabajo
  • Trabajo De Organizacion
  • organización al trabajo
  • organizacion de trabajo
  • Organización de trabajador
  • trabajo de organizacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS