Organs Vestigials

Páginas: 3 (688 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
Òrgans Vestigials
Un òrgan vestigial és un òrgan que ha anat perdent la seva funció al llarg de generacions i generacions. Els òrgans vestigials són importants en el camp de la biologia perquè laseva existència és una prova de l'evolució de les espècies perquè no té gaire sentit tenir estructures que no serveixen per res si no s'explica perquè en el passat, en d'altres ambients o en d'altresespècies, sí que van tenir una funció

1. Apèndix.
L'apèndix vermiforme és, com diu la paraula, un apèndix (una extensió) de tipus vermiforme (en llatí, “vermis” és cuc; així, doncs, amb forma decuc). Es troba prop de la unió de l'intestí prim amb l'intestí gros i no se li coneix una funció realment. Tot i així, darrerament es proposen diferents funcions per l'apèndix que ens fan pensar que noho sabem tot encara.

2. Còccix.
És el darrer os de la columna vertebral i està format per 5 peces que estan soldades. Sembla que és el que ens queda d'una cua perduda.

3. Queixals del seny.Els nostres avantpassats menjaven molts aliments durs (vegetals crus i fruits) i les dents que més fèiem servir eren els queixals: quan més grans i més nombre de queixals millor. Però a mesura que ensacostem a l'actualitat els maxil·lars (els ossos que formen la mandíbula) es van fer cada vegada més petits perquè vam anar variant el que menjàvem. Però no ha variat el nombre de dents.
Així, doncs,ens falta espai i és per això que la tendència natural és anar solucionant aquest problema. Actualment un 10% de la població actual ja no tenen aquest darrer queixal.

4. Pell de gallina.
La pellde gallina en els nostres avantpassats servia per aixecar el pèl del cos per aparentar més grandària davant dels enemics. Si teniu un gat o un gos sabreu del que us estic parlant. Avui dia només ensserveix per produir calor i escalfar-nos, i poca cosa més.
Evolució del Cavall
L'espècie va evolucionar a causa dels canvis climàtics, donant com a resultat diversos tipus com són:
Fa 55...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • organsimos
  • Transplante De Organs
  • òrgans de govern
  • donacion de organso
  • Organs de l'estat
  • organsimos previsonales
  • Cells And Organs
  • Diabetes/ The Market For Organs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS