Orientación para la carrera. Dr Bernhard Jeschke

Páginas: 4 (793 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2014
“Orientación para la carrera. Desafios para el nuevo siglo bajo una perspectiva internacional”. Dr. Bernhard Jenschke

1.-Redacta breument les característiques més rellevants que es destaquen enl’ article que heu llegit, i relaciona’l amb:
Mercat laboral actual i futurible, es a dir el mercat laboral que es preveu en un horitzó proper.
Els canvis globals que pateix la societat actualimpliquen també canvi en el mercat laboral i en conseqüència canvis en el rol de l’orientador. Les noves tecnologies han canviat l’estructura del mercat laboral, en el que es destrueixen cada cop mésllocs de treball i a canvi se’n creen de nous però en altres sectors.
Aquest mercat en canvi es retroalimenta d’una societat que també està en canvi constant. A conseqüència d’aquest canvi constantl’aprenentatge no acaba en tota la vida. Això també crea unes necessitats de formació constants i de creació d’estructures educatives que formin a les persones al llarg de tota la vida.
Els requisits delsprofessionals, treballadors en general (capacitats, competències) que s’hauran d’incorporar i desenvolupar en ell.
Degut a aquesta nova realitat cal adaptabilitat per part dels treballadors, perpoder respondre a les necessitats del mercat en cada moment. Cal també ajustar les qualificacions, tant per part dels treballadors com de les empreses. Els professionals tenen la necessitat deresistir i superar el canvi constat, amb una necessitat de formació constant per tal de poder adaptar-se ràpidament a aquests canvis.
Els nous treballs tenen processos laborals més flexibles i holísticsi per tant necessiten persones amb un coneixement general i coneixedors de l’ús de les noves tecnologies juntament amb habilitats socials, vocacionals i laborals més que no uns coneixementsespecífics. No cal tenir els saber sinó saber buscar-lo.
Així doncs es necessiten persones amb facilitat per renovar-se i adquirir noves capacitats i habilitats, sobretot pel treball en equip ja que cada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La necesidad de la orientación vocacional para seguir una carrera universitaria
  • Carreras Orientacion
  • Carrera De Orientacion
  • Programa de orientacion para el desarrollo de la carrera
  • reglamento carreras orientacion terrestre
  • Importancia de la orientación en la carrera docente
  • Orientación en 3 carreras diferentes
  • Para Carrera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS