ORIGEN DE LA VIDA

Páginas: 4 (761 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2015

ARISTÒTIL
S. IV aC
Teoria generació espontània √
Aristòtil va ser un filòsof grec i se'l considera com un dels grans pensadors de la humanitat.
Ell va inventar la teoria de la generacióespontània. Creia que la calor del sol podia generar vida de forma espontània de la matèria inanimada. Com a experiment, va netejar un graner i el va tancar durant un temps, i quan va tornar va veure quehi havia rates.


FRANCESCO REDI
S. XVII
Teoria generació espontània X
Va ser un naturalista italià que va fer un experiment per a refutar la TGE. Va agafar tres pots i va posar carn putrefactaen cada un. Un pot segellat, un altre d'obert, i un cobert amb una gasa. Van aparèixer cucs al pot obert i sobre la gasa del pot segon pot, mentre que no es van aparèixer cucs en el pot segellat.Així, va permetre demostrar que si no es permetia a les mosques arribar a la carn, no hi sortien cucs.


JOHN NEEDHAM
S. XVIII
Teoria generació espontània √
Va ser un biòleg i cura catòlic anglès.Ell defensava la TGE, i va fer un experiment que consistia en bullir la matèria per a destruir els microorganismes. Un cop va deixar el recipient obert i un cop no. En els dos casos hi va aparèixervida, però perquè el recipient no estava ben segellat i el contacte amb l’aire va permetre l’aparició de microorganismes.


SPALLANZANI
S. XVIII
Teoria generació espontània X
Va ser un biòleg isacerdot italià que va voler rebutjar la TGE. Va fer el mateix experiment que Needham però en comptes de segellar el recipient amb suro el va tancar amb una flama. Amb el recipient ben segellat va bullirla matèria i no hi va aparèixer vida. Amb això Needham al·legava que tancant-ho així havia impedit la exposició als àtoms vitals necessaris per a la vida.



PASTEUR
S. XIX
Teoria generacióespontània X
Va ser un microbiòleg i químic francès que va rebutjar definitivament la TGE. Volia fer un experiment com el de Spallanzani però on la infusió tingués accés a l’aire però evitant la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Origen De La Vida
  • El origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • El origen de la vida
  • El Origen De La Vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS