Origen i historia de l'aviació

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2011
Origen i historia de l’aviació
Ja des de els orígens de la civilització humana sempre s’ha mostrat el somni de volar:
Mite de Dèdal i Icar
Dèdal era un famós arquitecte en l’antiga Grècia que vaconstruir el laberint del minotaure. Minos el rei de Creta el va empresonar juntament amb el seu fill Icar. Per escapar Dèdal va construir unes ales fetes amb plomes i cera per subjectar-les. Abans devolar Dèdal adverteix a Icar de que no pot volar molt alt,ja que sinó el Sol desfaria la cera, ni tampoc a ras de mar, ja que sinó se li mullarien les ales i no podria volar. Sense fer cas de lesadvertències del seu pare vola molt alt, i la cera se li desfà fent que Icar,es precipites al mar.
Pushpaka Vimana
El pushpaka vimana era una maquina voladora dissenyada per Kubera que a la mitologiahindú era el Deu de la riquesa. El carro tenia la característica de que sempre hi havia un seient lliure sense importar la gent que hi haguésGlobus d’aire calent i comets a l’Antiga Xina
Lallanterna Kongming va ser un prototip de globus aerostàtic semblant a l’actual. A Xina eren coneguts des de el Segle III aC. S’atribueix aquesta invenció al general Zhuge Liang, conegut pel ‘Romançdels Tres Regnes’.La llanterna Konming s’utilitzava per a espantar els enemics.
Els cometes van ser inventats per als xinesos al Segle V aC. Al 549 es van començar a utilitzar per a missions derescat.
Prototip de paracaigudes
Abbas Ibn Firnas ,va ser el primer Home en descobrir el paracaigudes ,al Segle IX dC. Vivia en Al-Andalus. El seu paracaigudes no era res mes que un parell d’alesrígides , utilitzant tela i puntals de fusta. Amb aixo, va saltar des de la Gran Mosqur a Cordoba. No va volar, pero va reduir la seva caiguda.

Oliver de Malmesbury
En el 1100,en plena Edat Mitjana,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Matemàtiques I L'Aviació.
  • EL ORIGEN DE LA HISTORIA
  • La historia del origen
  • HISTORIA I
  • Historia I
  • Historia I
  • HISTORIA I
  • historia I

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS