osniaidbw

Páginas: 7 (1710 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
hucdwbuicauibacsbinaciubcaibudcbhkdcsbhkscbh kutvshibecs
La novel·la podem dir que abraça des de ~1928 fins al 1950, els añs poden variar entre dos ans per damunt o per davall ja que a l'obra no es veu explicitament l'any que comença ni l'any en que acaba. Però sovint a l'obra ens adonem que apareixen certs actes de la historia d'Espanya on a la novel·la els destaca. És el cas de la 2ªRepública, 14 d'abril de 1931, on destaca l'acció del Quimet, el qual amb la seva moto i el seu fill darrera va corre pels carrers de barcelona ondejant la bandera republicana. Així doncs la novel·la abraça una generació, osiga 30 anys, des de el casament de la Natàlia fins al casament de la Rita.

A quasi tota l'obra trobem un estructura lineal, malgrat això al comensament de l'obra el Quimet promet a laNatàlia que en un any es casaran. Durant el temps de guerra i posguerra trobem moltes vegades la técnica del flashback, aquesta tecnica s'utilitza per a que la Natàlia pensi en temps anteriors com quan hi hera amb el Quimet tot just abans de la guerra que va esguerrar la seva vida.

Durant el començament de l'obra es veu com entre capítol i capítol el temps que passa no és molt exagerat,malgrat que trobem un pas d'un any entre que la colometa i el Quimet es casen i un any i mig cuan neix la Rita. Però a mesura que la historia es va ampliant el transcurs del temps es fa més i més gran, també durant l'obra que comença amb uns capítols molt llargs i durant l'època de guerra i postguerra el capítols es tornen molt reduits.La novel·la podem dir que abraça des de ~1928 fins al 1950, els añspoden variar entre dos ans per damunt o per davall ja que a l'obra no es veu explicitament l'any que comença ni l'any en que acaba. Però sovint a l'obra ens adonem que apareixen certs actes de la historia d'Espanya on a la novel·la els destaca. És el cas de la 2ª República, 14 d'abril de 1931, on destaca l'acció del Quimet, el qual amb la seva moto i el seu fill darrera va corre pels carrers debarcelona ondejant la bandera republicana. Així doncs la novel·la abraça una generació, osiga 30 anys, des de el casament de la Natàlia fins al casament de la Rita.

A quasi tota l'obra trobem un estructura lineal, malgrat això al comensament de l'obra el Quimet promet a la Natàlia que en un any es casaran. Durant el temps de guerra i posguerra trobem moltes vegades la técnica del flashback,aquesta tecnica s'utilitza per a que la Natàlia pensi en temps anteriors com quan hi hera amb el Quimet tot just abans de la guerra que va esguerrar la seva vida.

Durant el començament de l'obra es veu com entre capítol i capítol el temps que passa no és molt exagerat, malgrat que trobem un pas d'un any entre que la colometa i el Quimet es casen i un any i mig cuan neix la Rita. Però a mesura que lahistoria es va ampliant el transcurs del temps es fa més i més gran, també durant l'obra que comença amb uns capítols molt llargs i durant l'època de guerra i postguerraLa novel·la podem dir que abraça des de ~1928 fins al 1950, els añs poden variar entre dos ans per damunt o per davall ja que a l'obra no es veu explicitament l'any que comença ni l'any en que acaba. Però sovint a l'obra ensadonem que apareixen certs actes de la historia d'Espanya on a la novel·la els destaca. És el cas de la 2ª República, 14 d'abril de 1931, on destaca l'acció del Quimet, el qual amb la seva moto i el seu fill darrera va corre pels carrers de barcelona ondejant la bandera republicana. Així doncs la novel·la abraça una generació, osiga 30 anys, des de el casament de la Natàlia fins al casament de la Rita.A quasi tota l'obra trobem un estructura lineal, malgrat això al comensament de l'obra el Quimet promet a la Natàlia que en un any es casaran. Durant el temps de guerra i posguerra trobem moltes vegades la técnica del flashback, aquesta tecnica s'utilitza per a que la Natàlia pensi en temps anteriors com quan hi hera amb el Quimet tot just abans de la guerra que va esguerrar la seva vida....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS