Oso Cavernario

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014
























1. Quin lloc i època situes la pel·lícula?
Encara que la pel·lícula va ser produïa a les Muntanyes Rocalloses , al Canadà l'any1986 està ambientada en l' prehistòria , època. El lloc suposo que serà Àfrica , on va apreciar l'espècie d'Homo Sapiens .

2. Diferències anatòmiques i culturals entre elsneandertals i cromanyons.
Els neandertals tenien menor alçada , però eren més forts . La principal diferència eren els trets facials , ja que els neandertals tenien arcssuperciliars voluminosos , front estret i inclinat i ulls grans i foscos , a més de no tenir barbeta , mentre que els cromanyons tenien la cara plana , front bombat i alta , nas méspetita , tenien barbeta i ulls clars . A més les seves cames i braços eren rectes mentre que els dels neandertals estaven encorbats .
Quant a les diferències culturals elsneardeantals a part de tenir una capacitat intel·lectual inferior eren incapaços de descobrir , aprendre i provar coses noves . La nena cromagnon tenia capacitat per emetre sons que elsaltres no podien , a més podia expressar emocions .
Les dones neandertals també tenien prohibit utilitzar les armes , cosa que Ayla desobeeix . Tenien un tòtem , que era larepresentació de l'esperit animal.

3. Eren espècies diferents?
Dos individus són de la mateixa espècie quan es poden reproduir entre ells donant lloc a descendència fèrtil, entreells van deixar descendència per tant haurien de ser d’una mateixa espècie.

4. Per què els neandertals es van extingir ?
Els neandertals es van extingir a causa que vaaparèixer una nova espècie ( homo sapiens) . Aquesta espècie , a poc a poc va anar conquerint el territori on habitaven els neandertals de manera que cada vegada quedaven menys.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ANALIS DE PELICULA EL OSO CAVERNARIO
  • EL CLAN DEL OSO CAVERNARIO
  • El clan del oso cavernario
  • el clan de la cueva del oso cavernario
  • Reflexion de el clan del oso cavernario
  • El clan de oso cavernario
  • El Clan del Oso Cavernario
  • Clan Oso cavernario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS