Osteoporisis i artritis

Páginas: 3 (531 palabras) Publicado: 4 de junio de 2013


Activitat 1 UD1
El fitness aquàtic i l’... OSTEOPOROSI.

Amb la informació que tens a continuació sobre l’osteoporosi i el seu tractament, argumenta en 20-25 línies si el medi aquàtic iconcretament el fitness aquàtic en piscina poc profunda o en piscina profunda és convenient o no per a les persones que la pateixen.

L’osteoporosi es un malaltia que es molt convenient de treballar ambel fitness aquàtic en aquelles persones que la pateixen.

En primer la primera raó per la qual es recomanable o convenient, es degut a la hipogravidesa ja que amb aquesta aconseguim una disminucióde la pressió sobre vèrtebres, ossos, i articulacions en estàtic però sobretot en moviment, d’aquesta manera podem treballar amb molta seguretat respecte el pacient i el risc de lesió i també podemallarga molt mes la sessió que en un medi terrestre.
Amb la hiprogravidesa també aconseguim una facilitació dels moviments sense risc de caigudes, objectiu del tractament de l’osteoporosi.

Amb totaixò aconseguim una tonificació de la musculatura i per tant a la vegada una estimulació als ossos per a la filtració de calci.

Amb la segona propietat de l’aigua, la resistència hidrodinàmica podemaprofitar per aplicar-l’hi un treball mes exigent a la sessió, hipertrofiar el múscul i per tant aportar mes protecció al ós.



Activitat 2 UD1
El fitness aquàtic i l’... ARTROSI i l’ ARTRITISEl treball de fitness aquàtic és beneficiós per a les persones que pateixen artrosi? I per a les que pateixen artritis?
Amb la informació que tens a continuació sobre l’artrosi i l’ artritis i elseu tractament, argumenta en 20-25 línies si el medi aquàtic i concretament el fitness aquàtic en piscina poc profunda o piscina profunda és convenient o no per a una, les dues o cap de les duesmalalties.

L’artrosi es una malaltia de unes articulacions que suporten el propi pes del cos (genoll, maluc i columna) per tant, i ja d’entrada pel simple fet de disminuir l’efecte de la gravetat i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Artritis I Las Flores De Bach
  • Artritis
  • artritis
  • Artritis
  • ARTRITIS
  • artritis
  • Artritis
  • ARTRITIS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS