Pac 1 Metodes

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
Nom:
1.-
VI: components del rendiment psicològic, nivell competitiu, experiència en entrenament.
Nivells: autoconfiança (si vs no), control d’afrontament negatiu (si vs no), control del’atenció (si vs no), control visual i imaginatiu (si vs no), nivell motivacional (si vs no), control d’afrontament positiu (si vs no), control actitudinal(si vs no), (amateur vs elit), (experiència vs noexperiència)
VD: Èxit en lluita olímpica femenina.
2. Escriu el nom de cada pas.

1. Selectiu
2. Ex post facto
3. Retrospectiu
4. Dos grups


3. La informació aportada en la seleccióés prou àmplia: 35 dones lluitadores de la Federació Española de lluita Olímpica en la especialitat de Lliure Femenina. Segons el nivell competitiu es van formar dos grups: elit (participants entornejos internacionals i amb més de 4 temporades d’experiència) i amateur (finalistes en campionat nacional però cap tenia participació en tornejos).
Una estratègia alternativa de selecció seria havertingut en compte a part del nivell competitiu,la edat de les participants ( per exemple: entre 20-30 anys )


4.- Proposem un disseny selectiu evolutiu longitudinal , es vol demostrar que l’èxit enlluita femenina és causa del rendiment físic i psicològic de les lluitadores. Els subjectes son seleccionats entre les dones que formen part de la federació Espanyola de lluitadores Olímpiques. Esrealitzen totes les proves i llavors s’anoten resultats. Al cap de 5 anys es tornen a escollir les mateixes persones i es realitzen les proves. Veurem els resultats i podrem veure si el rendiment físic ipsicològic es la causa de l’èxit.


5 .Una estratègia de control seria el fet de que selecciona només les dones d’uns nivells concrets (amateur o elit), una altra el fet que realitzi les provestotes el mateix dia i que es realitzin en el mateix ordre; primer unes i després les altres.


6.- Per generalitzar els resultats hauríem d’escollir una mostra prou àmplia perquè tota la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC 1. Metodes
  • Metodes pac 1 uoc
  • PAC 1 Mètodes 'investigació quantitativa
  • Part 1 Pac 1 Mètodes Investigació
  • Metodes pac 1 uoc
  • Pac 1 Metodes
  • Pac 1 metodes
  • Pac 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS