Pac 1

Páginas: 2 (318 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2011
TEORIES I INSTITUTCIONS CONTEMPORÀNIES DE L´EDUCACIÓ.
L´ educació com a procés d´humanització

PAC 1

Sònia Sánchez Serrano

16.03.2010

[pic]

Tots crec que tenimclar que un món sense educación, seria com una petita gran selva, sense cap mena de civisme, norma, aprenentatge, per tant sense cap mena d´humanització…és ben cert que confiem en l´educacióper un món molt millor, ple de saviesa i un futur, però apart dels matisos que cadascú li posa al terme educación, que d´aixó m´agradaria parlar-ne, també vull reflexinar sobre que hi hadins d´aquesta paraula, què vol dir, i perquè és tan important no només a nivell Intel.lectualment parlant.

Avui en dia degut a tota la quantitat de coneixements que tenim disponibles,informacions per diferents vies, notícies, blogs, Internet, ràdio etc..gràcies aixó podem dir que som èssers informats i estem al dia. Creieu un món sense aquests estímuls constants? Creieupossible separar l´home de la informació? Heu pensat mai quanta relació hi ha en el terma educación i informació? Doncs m´agradaria posar les cartes sobre la taula del que penso i com hopenso sobre aquest tema tant lògic, però alhora amb les preses del dia a dia tant difícil de reflexionar. Tots sabem que per lògica, igual que creixem, ens enfortim, madurem o qualsevol altreprocés humà, per defecte l´èsser viu és un element receptor d´informació, perquè dic aixó? Pel simple fet de crèixer en societat, som èssers socials, i en consequència educats?Personalment crec que no és possible separar el fet humà del educatiu. En parlem!

Desde que neixem, la nostra naturalesa és crèixer, evolucionar, apendre, és en aquest espai on col.locariem elsistema educatiu. Estic d´acord amb el que afirma Piaget quan diu que “el saber és produeix mitjançant transformacions continuades d´equilibris i reequilibris” a través de constants feedbacks.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac 1
  • PAC 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • PAC 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • PAC 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS