Pac 2 Processos Psicològics Solucionari

Páginas: 4 (919 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2012
PAC 2: MÒDUL ATENCIÓ – SOLUCIONARI



Qüestions a elaborar referents a la part pràctica (60% de la nota)




1. Representa les mitjanes del teu experiment a la següent figura:
[pic]
Ara,tenint en compte el que varem estudiar sobre la MCT en relació a com l’executiu central distribueix els seus recursos limitats entre tasques d’emmagatzematge i tasques de processament:
- indicaquins resultats creus que serien els esperables,
- justifica perquè,
- i digues si els teus resultats van o no en aquesta direcció.

Resposta:
La mitjana de record del grup “Control” seràsuperior a la mitjana de record del grup “Experimental”. Això passaria perquè quan la imatge apareix acompanyada d’una paraula, part dels recursos que tenim disponibles per l’anàlisi, processament iemmagatzematge de la imatge els destinem al processament de la paraula escrita, dificultant així el manteniment actiu de la informació a la MCT, lo qual es reflecteix posteriorment en la prova derecord.




1. Quin tipus de procés d’atenció es posa de manifest en el grup experimental quan inevitablement atenen a les paraules? Com es coneix aquest fenomen? Quines altres característiques esrelacionen amb aquest tipus de processos?




Resposta:
Processos automàtics. Efecte Stroop. Els processos automàtics no tenen limitació de capacitat, no exigeixen atenció, són inevitables,rígids i difícils de modificar.


2. Considerant que en el nostre experiment demanem atendre únicament a les imatges i no a les paraules escrites, de la mateixa manera que en els estudis d’escoltesdicòtiques es demana atendre a un missatge i no a l’altre, indica quin o quins models dels que hem estudiat en relació a l’atenció focalitzada o selectiva podrien explicar que sortissin puntuacions derecord iguals en les dues situacions experimentals avaluades (grup control / grup experimental) i quin o quins models no ho podrien explicar. Justifica les teves respostes.



Resposta:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Processos psicologics bàsics
  • Pac 4 processos psicològics bàsics
  • Pac 1 Processos Psicologics Bàsics Memoria Uoc
  • Processos psicologics basics
  • Processos Psicològics Bàsics
  • Processos psicologics basics, atencio (uoc)
  • pac 2
  • pac 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS