pac1

Páginas: 4 (762 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
PAC 1
Règim jurídic

1. Sobre la base de quins arguments jurídics en Fernando pot afirmar que l'emissió i comentari del vídeo no comportaria, al seu entendre, cap problema jurídic? (2 punts)Segons en Fernando el seu programa no té cap impediment per a treure a la llum les imatges de la ministra a Baqueira amb la companyia d’un home amb el que manté una actitud afectuosa. Alguns delsarguments que pot fer servir en Fernando són que els mitjans de comunicació d’aquest país tenen en primer lloc llibertat d’expressió, és a dir, el dret d’expressar i difondre lliurament els pensamentsidees i opinions mitjançant la paraula, l’escrit o qualsevol altre mitjà de comunicació. En segon lloc diríem que també es podria exposar la llibertat d’informació, és a dir, el dret de comunicar o rebrelliurament informació veraç per qualsevol mitjà de difusió. També podem al·legar que és un a persona pública ja que treballa al govern i no està exempt de protecció legal davant de les llibertatsd’expressió i informació.


2. Per contra, com a director del programa, per evitar riscos i les responsabilitats derivades de vulnerar drets de tercers, posa't en la pell de la Ministra i pensa quinsarguments podria ella utilitzar per denunciar judicialment l'emissió i el comentari d'aquestes imatges. (2 punts)

Si ens posem en la pell de la ministra, obtindrem diferents motius pels quals podemdenunciar a la emissora per l’emissió de certes imatges i comentaris al respecte de la seva vida. En primer lloc podríem fer servir com a argument que encara que ella es consideri un persona pública,té dret a la no difamació hi ha que no siguin difosos aspectes de la vida privada que no tenen interès públic ni relació amb la seva feina a l’administració pública, i sobretot que no pugui afectar ala relació entre persones del vincle de la ministra. Pot aportar també el dret a la intimitat personal i familiar, i ja per últim també el dret a la pròpia imatge.

3. Analitzat el cas des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac1
  • Pac1
  • Pac1
  • PAC1
  • PAC1
  • Pac1 rrhh
  • PAC1 TEAN
  • Pac1 genetica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS