PAC1

Páginas: 4 (754 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2015
1. La diferència principal entre aquests tres grups és l'Estatus Social que és adjudicat als diversos tipus de drogues que existeixen. Així doncs, tota persona en la nostra societat, atorgasignificats i etiqueten al subjecte que usa (o abusa) excloent-ho a un context determinat. La dependència a segons quines drogues està en estreta relació amb una determinada manera de vida. Aquelles queestan “ben vistes” socialment contra les quals són “perilloses” per a la societat. Les que et proporcionen un estatus de fortalesa contra aquelles que et submergeixen en contextos suburbans/marginats. Ésl'exemple de com la perillositat social percebuda pot superposar-se al potencial de dependència atribuït a qualsevol droga. Com substàncies que es venien lliurement en farmàcies, sense problemes decap tipus entre els consumidors, passen a ser molt perilloses i perjudicials per als ciutadans?
Són estimulants aquelles drogues que alteren l'estat mental i estimulen el cervell i el sistema nervióscentral. L'efecte que produeixen és el d'augmentar i accelerar l'activitat funcional. Els depresors són substàncies que indueixen al somni i a relaxar el sistema nerviós i deprimeixen o disminueixenl'activitat corporal. I el grup dels al·lucinogens, que provoquen distorsions de la realitat, deliris, al·lucinacions i estats de confusió i despersonalització.
2. Segons Bauman, la modernitat liquidaés un procés per el qual l'individu ha de passar per poder integrar-se en la societat global. Això, provocat per la globalització o canvi global, determina unes variacions amb la societat: cadavegada hi ha més temor, desconfiança, por, inseguretat perquè actualment la societat se'ns presenta inestable, sense regle fixes, sense referències a seguir ni orientacions. Alló que ens provoca undesequilibri, com ens explica en el Módul 1. Punt 2.1. Característiques del present: L´ INCERTESA. Referint-se com a liquida la societat, ens la demostra com flexible, movible al llarg dels anys i dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac1
  • pac1
  • Pac1
  • Pac1
  • PAC1
  • Pac1 rrhh
  • PAC1 TEAN
  • Pac1 genetica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS