Pac2

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
ACTVITAT 2 EVA VENDRELL ROMAN

ENUNCIAT 1:
La situació que es planteja és un bon exemple d’ofensa i d’estereotips que marquen la societat i l’entorn que comporta el món del fútbol. Enaquest cas els grups que envolten cada equip no són tolerants ni permeten la llibertat de les persones. A més a més el fet de ser una noia incrementa el ressó mediàtic i la discriminació.
La rivalitatentre equips i els grups socials que la componen generen una rivalitat que no només es basa en l’esportivitat sinó que abarca altres camps: comparació, categorització,, identificació, sociocentrisme,prejudicis i discriminació.
L’acció d’haver-se posat la samarreta del Barça éssent jugadora oficial d’un altre equip no està permés dins dels codis del grup al qual pertany i treballa (en aquest casl’espanyol).
Els seus gustos esportius i la llibertat d’expressió de la Noemí va ser repudiada i portada a judici social d’una manera indiscriminada, que li va costar el lloc de treball.
Aquest cas faevident els prejudicis I la poca sensibilitat cap a la persona, posant per davant els colors i el grups socials.

2- La teoría està formada per la construcción de l’estructura social en la qualvivim i els rols que representen els individus que tenim al voltant. Goffman troba una certa semblança entre el món del teatre i la dinámica de la vida cotidiana.
La teoría estableix que qualsevolactivitat que realitza l’individu té una influencia el altre que conecta l’actuació de les persones amb la idea de rol.
L’experiència del mundial va ser un fet molt característic del món del fútbol: elpartit es va viure molt intensament per la gran part de la población del país i sense tenir en compte els diferents colors que tenien els jugadors dels equips. Tot i què per part dels barcelonins(Barça): el fet de que la majoria de l’equip fóssin jugadors del Barça va influenciar a viure tant intensament el partit i apropiar-se la victoria de manera invisible. Per un altre banda la resta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC2
  • Pac2
  • 150330comportamentelectoral Pac2
  • pac2 enunciado
  • PAC2 corregida
  • Pac2
  • PAC2 La ocularizaci n
  • PAC2 TEORIES DE LA COMUNICACIO 2Ab

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS