PAC5 GICCS

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2015

PROVA DE L'AVALUACIÓ CONTÍNUA 5 – CAS PRÀCTIC: INCONVENIENTS DELS SISTEMES DE GESTIÓ DEL CONEIXEMENT



A la meua empresa van posar en marxa un programa de gestió del coneixement durant 2013. Lesnostres necessitats de treball ens obligaven a tindre una eina per a cercar informació prèviament enregistrada per nosaltres de forma ràpida i senzilla. La eina hauria de poder classificar elcontingut per projectes i, dins del projectes, per tasca o per tipus de documentació. Necessitàvem que la introducció de documents estiguera validada sempre pel cap de cada projecte i que es permetera lagestió de diverses versions del mateix document.

La eina triada va ser Alfresco. És un sistema d'informació amb llicència LGPL (Lesser Gnu Public License) basada en codi i estàndards oberts. N'hi hantres versions:

Alfresco Community Edition: versió gratuïta per a servidors Windows i família UNIX. Es descarrega i s'instal·la en un servidor sota la nostra gestió.
Alfresco Enterprise Edition: versióde pagament amb més funcions que la versió Community. També s'instal·la en servidors Windows i família UNIX.
Alfresco Cloud Edition: versió de pagament en la qual obtens espai a un servidor propietatd'Alfresco. Tu no hi tens que instal·lar ni administrar res a nivell de sistema.

Nosaltres treballem amb Alfresco Community Edition, instal·lada a un servidor Linux Ubuntu virtual contractat amb unaempresa de hosting. El sistema ens proporciona una adequada gestió de la documentació amb tots els requisits que necessitem.

Alfresco en té com a avantatges fonamentals dues coses:

Bons protocols degestió de la informació. Els documents poder ser classificats amb etiquetes, acceptats, rebutjats, modificats. Poden caducar, pots vore versions anteriors i comprovar els canvis d'una versió a altra.Pots elegir qui podrà accedir als documents i qui no.
Integració amb altres eines de treball diària. En clients Windows pots importar directament des de l'escriptori documents Microsoft Office,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac5
  • PAC5 TEORIES DE LA COMUNICACIO Ab

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS