Paisatge agràri canaries

Páginas: 2 (295 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
PAISATGE AGRARI DE LES CANÀRIES:
Zones: s’estén per tot l’arxipèlag és a dir per Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, La palma, Lanzarote, La gomera i el Hierro.
Tipus declima i vegetació:
-El clima és càlid subtropical, amb pluviositat tan escassa que de vegades es recorre als conreus en arenamens artificals per conservar la humitat al màxim.ARENAMENS ARTIFICIALS: sòls agrícoles coberts amb un gruix entre 10 i 15 cm de centra volcánica perquè mantinguin la humitat durant molt temps. És propi de Lanzarote.
-Característiques agràries: El principal producte són els platans i la producció més alta és a Tenerife i a La Palma. El segon producte són els tomàquets( Gran Canaria, Tenerife iFuerteventura) i desprès trobem les patates( Tenerife i Gran canaria). Per augmentar el rendiment s’han instalat grans superficies de conreus protegits amb plàstic que produeixen bonescollites.
Característiques bestiar: La ramaderia més nombrosa és la de bestiar cabrum (cabres, brocs i càbrits). Després ve la de bestiar oví. El bestiar boví i el porquí es troben enrecessió.
Característiques de la explotació forestal: Els boscos canaris van patir tales abusives per a l’explotació o per aconseguir més espai agrícola. Actualment bona part dela superficie forestal està protegida, especialment els boscos de pi i laurisilva a zones declarades Patrimoni de la Humanitat, com el Parque de Garajonay, a La Gomera.Estructura agraria: El tipus de propietat és variat. En zones de llarga tradició d’economia de subsistencia la propietat és petita, en canvi, a la costa hi ha propietats extensesdestinades a la comercialització..
Població agrària: La població agraria retrocedéix clarament i la dedicada a la pastura és una població envellida. L’hàbitat rural està concentrat
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paisatge agrari
  • Analitzar Un Paisatge Agrari
  • canarias
  • Los Canarios
  • Canarias
  • cañari
  • Canarias
  • El canario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS