Paletos

Páginas: 2 (344 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
Futbol sala: Un dels jocs que integren la Semana de Jocs Esportius és el futbol sala. Un deport colectiu entre dos equips de 5 jugadors cadascun. Va sorgir inspirat en el futbol. Es un esportunisex, es juga en categories masculines i femenines. El lloc de l’encontre será en un camp rectangular i la duració será de 40 minuts, divida en dos parts de 20 minuts cadacuna. El procés de puntuacióserà a eliminatoria directa. Un esport molt popular en el que molta gent hi voldrà participar. Apunta’t!
Basquet: Aquest és un esport d’equip, en el què es jugarà en pista descoberta. Hi hauràn dosconjunts de 5 jugadors cadascun. L’objectiu és anotar a la cistella i obtener el maxim de punts posible per guanyar el parit. També ser’a d’eliminatoria directa. És un esport de contacte fisic, querequereis prou esforç fisic. Un esport molt peculiar reservat per aquells que els agrade la competivitat. No tardes en apuntar-t’hi.
Tenis: Esport que es practicarà en un terreny pla, rectangular,dividit per una red intermitja. Es disputarà entre dos jugadors (partits individuals) i també per eliminatoria directa. Es jugarà al millor de 3 sets, amb 6 jocs en cadascun. Es donarà a l’aire lliure ila duració serà indefinida. Un esport molt bonic, reservat per als deportistes que els agrade l’elegància. Què esperes en inscriure’t?
Balonmano: Aquest esport es també de contacte fisic i pilota,disputant-se pero dos equips de set jugadors cadascun. L’Obkectiu es desplaçar el baló continuament amb les mans per intentar introduirla en la portería, acció que es denomina “gol”. Està unida a lacategoría d’esport d’equip. Un esport molt modern què segur que podràs divertir-te amb la teua colla d0amics. Esperem que t’apuntes.
Hockey: Esport en el que dos equips integrats per once jugadorscadascun, intentaran clavar una pilota en una portería de l’equip contrari amb ajuda d’un “Stick” amb el qual es permeteix controlar la pilota. Consistis en clavar el màxim de gols posible....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paletas
  • paletas
  • paletas
  • paleta
  • paletas
  • Paletividad
  • paleta
  • Paletas de color

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS