Panspermia

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 8 de junio de 2014
Evidències
Les tres proves materials mes importants d’aquesta hipòtesi són:
1- Al 1969 bacteris que el 1967 van anar a parar accidentalment a la Lluna en la nau Surveyor III, van poder serreviscuts sense dificultat quan van ser traslladats a la Terra.

2- Al 1969, es va trobar un meteorit a Australia, que contenia els mateixos aminoàcids que van ser sintetitzats en l’experiment deMiller, en el que es van aconseguir produir tots els aminoàcids bàsics que formen la vida.

3- S’han detectat compostos orgànics en la pols interestel·lar, meteorits, cometes i en les atmosferes deJúpiter, Saturn i Tità.

També es va dur a terme una prova que va consistir en exposar líquens (éssers vius fotosintètics) a les condicions de l'espai exterior durant dues setmanes, i el 90% d'ells vanser capaços de realitzar la fotosíntesi; això demostra que la Terra és capaç de produir formes de vida resistents i eventualment capaces de viatjar per l'espai i colonitzar altres planetes.
Elsúltims estudis indiquen que els núvols de pols interespacial poden autoorganitzar-se, de manera que poden actuar com éssers vius i ser precursors de la formació d'organismes simples a l'espai exterior.Altres evidencies rellevants:
1995: dos científics en la Politècnica de California van demostrar que les bactèries poden sobreviure sense ningun metabolisme almenys 25 milions d’anys.

1995: el NewYork Times va informar sobre unes bactèries que podrien sobreviure a una radiació molt intensa.

1996: La NASA va anunciar una evident vida antiga fossilitzada en el meteorit ALH 84001 de Mart.1997: un científic de la NASA va anunciar l’existència de formes de vida microscòpiques fossilitzades en un meteorit procedent d’un planeta desconegut.

1998: un microfòssil fotografiat al 1966,que va ser trobat en un meteorit, va ser reconegut per un microbiòleg rus com bactèria magnetotactica, que forma magnetosomes i serveixen com a sistema de navegació i orientació espacial degut a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • panspermia
  • panspermia
  • Panspermia
  • panspermia
  • panspermia
  • panspermia
  • Panspermia
  • panspermia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS