papichampu

Páginas: 2 (411 palabras) Publicado: 18 de enero de 2015
trabajando per qui no an llegit el llibre aqui hi ha un bon resum que e trobata a internet son resum per capito pero no esta complert es a dir que faltarien unes 40 pagines mes... aaqui teniu elenllaç TIRANT LO BLANC

RESUM 1: pàg.48-66.
Tirant arriba a Constantinoble, i es troba a la gran sala del palau, on l’emperadriu, dones i donzelles estaven lamentant la mort del fill de l’emperador.Iva dir que què la ciutat estava trista per la pèrdua del seu fill, però que no havien d’estar tristos ja que Déu li havia donat la seva vida i ell mateix la va voler treure per anar a fer la glòriadelparadís. Amb tot això Tirant veu a Carmesina i queda completament enamorat d’ella. I se’n va a la posada dient que tenia mal de cap, on Diafebus(cosí de Tirant) va saber que no era realment un maldecap el que li passava, i Tirant li va confessar avergonyit que era que estava enamorat de Carmesina. Ella li va donar com a càrrec unes abraçades a Tirant, ja que Diafebus li va parlar molt bé d’ell,ili va dir que van venir no per amor al seu pare sinó per amor a ella.
Aire de la mar = Aire de l’amor
( mareig del viatge) = està dient que està enamorat sense dir-ho.
RESUM 2: pàg.67-91Diafebusdiu a Tirant que faci servir el seny i s’esforci per tal de que ningú sàpiga les seves passions per Carmesina. Més tard, Tirant li demana a Diafebus que doni un llibre d’oracions a Carmesina ondins hihavia històries fetes d’una manera estranya i molt ben il·lustrades. Diafebus li demana a l’emperador permís per donar-li el llibre a la seva filla i per anar d’aquí pocs dies a veure elterritoridels moros. Carmesina va estar molt contenta de tenir algo de Tirant. L’emperador va convidar a Tirant a dinar, i després el va portar a donar una volta per la ciutat a cavall. Després també elvaconvidar a dinar, i Tirant li va dir que haurien de nomenar a la seva filla princesa en comptes de infanta.
Abans dels preparatius per la batalla, Carmesina aconsella a Tirant que desconfiï del ducde...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS