Paraules emmetzinades(palabras envenenadas)

Páginas: 2 (369 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
asdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñasdfghjklñsdfghjklasdfghjklkjsasdfghjksasdfghjkasdfghjklsdfghjkldfghjk-
lsdfghjklñsdfghjklñDietari de paraulesemmetzinades

Dijous 22 de Desembre- capítol 1
He llegit que la Bàrbara Molina ha complert dinovè aniversari i té molts desitjos que no es poden comprar, i li van regalar lanovena temporada de Friends.El sotsinspector Lozano fa una visita a la família Molina on li parla que ell es jubila i li substituiran per el sotsinspector Susqueda. Núria Solis li truca al marit,Pep, que substituiran a Lozano ili penja, després camí cap la entrada li abraça a ell , donant-li gràcies pel seu esforç.

Dimarts 27 de Desembre - capítol 2
La Núria Solís anà cap a l’habitaciórecordant-la amb nostàlgia imelancolia, fins que passa sis mesos per tornar a la feina en el Hospital Clínic com a ginecòloga, i va anat fent la mateixa rutina tot els dies.
I comença a relatar decom eren els dies quan estava la ninai ella, però després diu que perd les esperances.

Dijous 28 de Desembre - capítol 3 i 4
La Bàrbara Molina ha amaga un mòbil, però no hi havia cobertura. Escomença a maleir, y desprès conta comviu la seva rutina en aquell sostre, que conta de com va fer ell intent, que havia sigut fallit, de demanar aguada escrivint en un llibre de la biblioteca.
Ydesprès es queda esperant que li apareguicobertura.
El sotsinspector Lozano s’espera al sotsinspector Susqueda per parlar del seu ascens.
El Susqueda arriba per no haver dormit molt, i desprès anà abuscar dos cafès. Arriba i comencen aparlar del cas de la Bàrbara Molina treien uns fitxers dels sospitosos, el Martí Borràs i el Jesús López, i comencen a parlar sobre els seus expedients, al acabarel Lozano es a menjar a un restaurantxines.

Dissabte 21 de Gener - capítol 5, 6 i 7
La Bàrbara està intentant trobar cobertura al mòbil però no el troba. De pas em comte de com va intentar demanarauxili en una cabina a Lleida, que va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • Dietari Paraules emmetzinades
  • palabras envenenadas
  • Palabras envenenadas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS