Paraules Emmetzinades

Páginas: 21 (5245 palabras) Publicado: 30 de abril de 2012
PRIMERA PART: La noia que veia Friends
CAPÍTOL 1 – Salvador Lozano
El Salvador Lozano és un sotsinspector de la policia que acaba de fer 65 anys i està a punt de jubilar-se. Ell porta el cas de segrest de la Bàrbara Molina, una noia desapareguda fa quatre anys, de la qual no se’n sap res i va a casa dels pares de la noia a comunicar-los que l’endemà el fan jubilar, i que a partir d’ara el casde segrest el portarà el nou sotsinspector, el seu substitut. Tot i això no està content de jubilar-se, li agradaria seguir investigant fins trobar el culpable, sobretot quan veu la família de la noia, especialment la mera que, tot i que han passat quatre anys, encara no ho ha superat.
CAPÍTOL 2 – Núria Solís
La Núria Solís, la mare de la Bàrbara, està destrossada, i viu d’esma. Tot i que jahan passat quatre anys des de la desaparició de la seva filla segueix estant tan trasbalsada com el primer dia. No ha aconseguit superar-ho perquè encara té la incertesa de saber si és morta i l’ha de plorar, o si encara està viva i ha de seguir tenint esperança. Encara la recorda com a la nena petita a la que tant s’estimava, i li agradaria tornar enrere en el temps perquè es culpa a ella de nohaver-li sabut posar límits, ja que li deixava fer tot el que volia, i no li ho explicava al seu marit, en Pep, que era qui tenia l’autoritat a la casa i qui renyava molt severament a la Bàrbara.
CAPÍTOL 3 – Bàrbara Molina
La Bàrbara, la noia desapareguda, segueix viva i tancada des de fa quatre anys a un soterrani d’una casa, que està totalment aïllat i insonoritzat. Al principi, ella cridava idonava cops a les parets perquè algú la sentís, i es sentia molt desgraciada, però ningú la va ajudar. Va anar passant el temps i ella es va resignar a la vida que tenia, i el seu segrestador, en adonar-se’n va ser molt “bo” amb ella, i li portava llibres, dvds, menjar bo, ... I a més a més li va inflar el cap dient-li que allà, al soterrani, era el millor lloc on estar, perquè si sortia ningú se lacreuria. Tot i això la Bàrbara de tant en tant tenia rampells, en que volia la seva llibertat, i va ser per això que li ha agafat el mòbil, per avisar algú, però no ha aconseguit trobar cobertura, i ara tem el moment en que ell se’n adoni.
CAPÍTOL 4 – Salvador Lozano
El Salvador Lozano ha quedat amb el seu substitut, en Toni Susqueda, per acabar d’explicar-li tots els detalls del cas de laBàrbara que ha deixat per l’últim. Al principi el cas era simple, la Bàrbara va deixar una nota a casa dient que havia anat a casa el seus tiets de Bilbao, que no la busquessin. La policia de seguida va anar cap allà però no hi era, però si que hi havia nombrosos testimonis que deien que havia estat preguntant i van seguir buscant-la. Mentrestant des d’una cabina telefònica de Lleida, va trucar a casaseva a la matinada, i seguidament la policia va anar cap allà però l’únic que va trobar van ser senyals de violència. Els principals sospitosos van ser dos. El primer, el Martí Borràs, un noi de bona família que sempre ha tingut tot el que ha volgut, i no ha arribat a fer res de profit en aquesta vida. Va estar sortint amb la Bàrbara just abans que desaparegués i segons sembla ella es va negar atenir relacions sexuals amb ell i això podria ser el motiu del crim. El segon, el Jesús López era professor a l’escola on anava la Bàrbara, i segons semblava tenia relacions especials amb les alumnes. Però d’un dia a l’altra el van despatxar i ara fa classes particulars, i agafa les feines que troba. Sembla el típic pederasta i aquest seria el seu motiu.
CAPÍTOL 5 – Bàrbara Molina
La Bàrbaratorna a tenir esperances i recorda que en algun lloc hi ha cobertura ja que un dia li va sonar el mòbil a ell. Però recorda que l’altre cop que va fer una trucada li va sortir molt malament. Era a Lleida, a una cafeteria amb ell, però ell es va adonar que no tenia la cartera i la va anar a buscar. La Bàrbara va aprofitar, i va sortir corrents en busca d’una cabina telefònica, i va trucar a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • Dietari Paraules emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS