paraules emmetzinades

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014
Paraules emmetzinades

Ressenya "Atenció spoiler": Paraules enverinades ha estat la novel · la juvenil guanyadora del concurs que cada any celebra Grup Edebé.
Maite Carranza ens ofereix unanovel · la molt real, recomanada a partir de 16 anys, ia la qual no hem de tancar els ulls, ja que els temes que tracta Maite formen part del dia a dia de moltes dones, pot ser una amiga, unaveïna, un familiar, les pistes estan a la vista de tots i igual que en passa a Paraules enverinades ningú va veure el que realment va passar amb Bàrbara Molina.
La història comença quatre anysdesprés de la desaparició de Bàrbara. La història gira al voltant de diversos personatges molt propers a la protagonista i que gràcies a ells vam descobrir que va succeir anys enrere i també ensaniran donant les peces suficients per descobrir el que realment li va passar a Bàrbara.
Als quinze anys Bàrbara Molina era una noia com les altres; li agradava sortir amb les seves amigues,començava a sortir amb nois, ja ulls de molts, no era més que una altra adolescent, quan no era així. Després d'unes vacances, Bàrbara ve molt canviada, reticent amb tothom, suspèn totes lesassignatures i la seva actitud, amb qui llavors era el seu nuvi, és bastant estranya. La seva mare es dóna compte d'algunes coses, fins i tot descobreix que la seva filla pren anticonceptius, però noli dóna importància tot i la curta edat de la seva filla. En una altra ocasió li veu talls als canells, cops, tot li indica que la seva filla s'autolesiona, però tot i així tanca els ulls a totel que està passant. Durant molt temps ha estat més que una mare per a la seva filla, es podria dir que una amiga que la encobria quan arribava tard o quedava amb el seu nòvio, perquè el seuestricte pare no li digués res. I aquest comportament, en un moment crucial, fa que no ajudi a Bàrbara quan aquesta crida desesperada a casa demanant ajuda.
Però no ens avancem en esdeveniment
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • Dietari Paraules emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules Emmetzinades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS