paraules

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
RAY CHARLES

1.Com entra Ray Charles en el món de les drogues? Per quin motiu creus que va començar? Quins motius va tenir per deixar les droges? Va aconseguir deixarl-les? Va patir per fer-ho?Va tenir la mateixa sor la seva companya de grup Margie? Roy va anar al bany i allà estaven drogant-se ,perquè ell volia experimentar, la seva família i musica, si molt, no , ella va acabar morintde sobredosis.

2.Quin tipus d'educació va rebre Ray de la seva mare? Quina és la teva opinió envers aquest tipus d'educació? Una molt estricta i dura, a sigut eficaç però crec que dura per unnen.

3.Creus que la fama va fer que Ray es desfasés en alguns aspectes de la seva vida? O creus que hi ha altres motius? Una mica, amb les dones.

4.Ha vist Alguna actitud masclista en la vida deRay? Quina opinió tens al respecte? Si , el home porta els diners i treballa mentres la dona esta a casa amb els nens
5.Ray Charles va fusionar en un determinat moment de la seva carrera musical elGospel amb el R&Blues. Va tenir problemes per aquesta fusió? Perquè ?Si perquè no volien que una musica religiosa es relaciones amb lletres sensuals i provocatives.

6.Ray Charles es va negar atocar en un concert que havia de fer a Georgià perquè els millors llocs es reservaven als blancs? Què penses de la segregació racial que hi havia als EUA als anys 60? Creus que va fer bé en no tocaraquest concert? Actualment ha canviar la situació als EUA? Quin personatge recentment ens ha deixat que va lluitar contra la segregació racial a Sud-àfrica? Que tots tenen dret a tocar en el llocque vulguin no sels i poden negar per el seu color , si , a canviat tant que fins i tot governa un negre e.e.u.u ,Nelson Mandela.

7.T'han agradat les cançons que has escoltat de Ray Charles?Recordes alguna que t'hagi cridat especialment l'atenció?
Si bastantes , la que fa amb la magi al hotel la cançó es diu :- No more.
8.Has après coses veient aquest film? Quines?
No gaires la veritat....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Paraules Emmetzinades
  • Paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • paraules emmetzinades
  • La paraula de Joan
  • Paraulas Ematzinades
  • Paraules Emmatzinades
  • Paraules

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS