Parc tortosa

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2010
DESCRIPCIÓ DEL PARC DE TORTOSA.

A l’entrada del parc hem ficat un cartell informatiu (nº12) amb totes les zones de joc que hi ha dintre del parc i els números d’informació i emergència.
Acontinuació a mà dreta trobem la zona sensoriomotor (nº4), l’hem situat ha aquest lloc perquè hiha arbres els quals fan ombra i també hi penetra el sol, que per a les persones grans es essencial.Davant hem situat la zona de pícnic per a nens petits (nº3), per a que puguen menjar amb tranquil·litat i al costat hi ha la zona recreativa de 0 a 3 anys (nº1) i al costat l’altra zona per anens de 3 a 6 anys (nº2) ja que si una mare té dues criatures petites li serà més fàcil per a controlar-los i darrere de les dues zones hi ha un lavabo canviador (nº11) per als nenes de 0 a 6anys.
Davant d’aquesta zona hem ubicat la zona de 6 a 12 anys (nº5) perquè es on ara està el parc i hi ha prou espai per a ficar banquets ja que els nens d’aquesta edat passen moltes hores assegutsi parlant entre ells.
Al davant de totes les zones hi ha un cartell informatiu que ens diu per a quina edat es el parc i estan els números d’informació i emergència per si pases alguna cosapoder trucar.
A la vora de la zona de 6 a 12 anys hi trobem el pícnic per a adolescents i adults (nº3) per si volen menjar o fer algun dinar, l’hem ubicat aquí perquè està al costat de la zonadels nens més grans i hiha ombra i sol. També hem ficat uns lavabos (nº11) per als nens d’aquesta zona, els adolescents i els adults.
On està situat actualment el llac hem situat l’auditoriperquè té forma d’amfiteatre i des de totes les parts es pot veure bé el centre que es on estarà l’escenari.
La zona del circuit (nº7) que ja estava feta l’hem modificat i l’hem fet per a bicicleta.Al passeig on actualment aparquen els cotxes encara que es del parc, hem situat les zones d’activitats de skateboard (n8), bàsquet,futbol i tenis(nº9), el tenis taula (nº10) i uns lavabos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Parce ya
  • Parc
  • La Parca
  • la parca
  • itinerario de tortosa
  • Parce Un 5
  • Parc budallera
  • El parc de collserola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS