Paris Hilton, Cambio Año Tras Año

Páginas: 4 (816 palabras) Publicado: 18 de abril de 2012
LA METAMORFOSIS DE PARIS HILTON

El 25 d'octubre de 1980, Paris Hilton va néixer als Estats Units, la futura hereva de la cadena hotelera Hilton. El prestigi de la seva família i la seva granfortuna la predestinaven des de petita a convertir-se en una persona famosa, però ella va decidir, sent molt jove, que volia guanyar-se la seva popularitat per si mateixa treballant com a actriu i model.Passats els anys, ara la Paris és una jove rossa d'ulls marrons i molt rica que, certament, s'ha convertit en una celebritat, i no només pel seu treball. A més de les seves pel·lícules, els seusprogrames i l'aparició del seu primer disc, els escàndols també formen part del seu currículum.
Paris ha protagonitzat molts escàndols i tafaneries que l'han fet ser un dels personatges més coneguts delmón. Va començar a ser coneguda l'any 2003 arran de l'aparició a Internet d'una pel·lícula seva, la qual es va distribuir per la xarxa social molt ràpidament. En ella, hi apareixia la Paris Hiltonprotagonitzant una escena de sexe amb el que era llavors la seva parella sentimental.
Paris Hilton ha aconseguit ser una icona per als joves de mig món i la seva imatge és sinònim d'èxit comercial per atots aquells productes amb els quals la hi relaciona. Aprofitant això, presta el seu nom, entre altres coses, a un perfum i a una línia de joieria i té prevista l'obertura de diferents Clubs Paris atot el món. La seva popularitat també li ha valgut per ser la model escollida per protagonitzar nombroses campanyes publicitàries, com la de Guess.

La metamorfosis de la Paris es confirma coml'excepció. La majoria de famoses han tingut un passat que desitjarien esborrar. Looks d'infart, pentinats horribles, canvis radicals, rostres irrecognoscibles.
No obstant això, Paris hauria de desitjartornar a recuperar la bellesa amb la qual va néixer, perquè encara que molts ho posen en dubte, Paris Hilton, de petita era maca. No obstant això, els excessos, les operacions d'estètica, els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cambios año mil y cruzadas
  • Siagie
  • paris hilton
  • el ano
  • ESTE AÑO
  • o a un año
  • Otro año
  • la ano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS