passio secreta

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
Passió secreta
En aquesta pel · lícula es mostra com Freud va lluitar , va analitzar , va demostrar la seva pròpia teoria descoberta , la psicoanàlisi .
La psicoanàlisi consisteix de lessituacions en la infància que s'han viscut de forma desagradable o traumàtica i han caigut en l'oblit . Ens segueixen acompanyant , però en una zona nostra inaccessible a la raó , l'inconscient . En el momenten què una persona se sent debilitada , apareixen de nou , manifestant-se en forma de símptomes físics , psíquics o amb comportaments que danyen .
La pel · lícula comença amb l'homeneja a tres gransinvestigadors , les aportacions a la Ciència han servit per a establir la imatge que l'home contemporani té en si mateix i de l'univers . Copèrnic , que va desmuntar la teoria geocèntrica d'Aristòtil, enriquida amb les aportacions de Claudio Ptolemeu al segle II , i vigent fins ben entrat el segle XVI; Darwin , que va formular les mateixes lleis evolutives que regeixen el desenvolupament delséssers vius , inclòs l'home , i per descomptat , Freud , que va definir el veritable pes específic de l'inconscient en la nostra ment , concepte filosòfic que havia pres de Von Hartmann , Schopenhauer iNietzsche .
Freud només abasta cinc anys de la vida del famós neuròleg i psiquiatre vienès, concretament de 1885 a 1890, va ser llavors quan va començar realment la seva particular odissea científica, quan va començar a elaborar la seva doctrina i va crear la psicoanàlisi . La pel · lícula continua amb un protagonista jove , ple d'il · lusió i curiositat , encara un estudiant a l'ombra deTheodor Meynert , un home brillant i dominant , de fèrries idees. Ansiós per ampliar els seus coneixements i resoldre els misteriosos mecanismes de la histèria , Freud viatja a París i descobreix lespossibilitats de la hipnosi per accedir a una part de la ment , l'inconscient , que encara que escapa a la voluntat de la persona pot influir poderosament . De tornada a Viena , i acabat de casar , Freud...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • passian
  • Secretos
  • El secreto
  • El secreto
  • El secreto
  • secreto
  • el secreto
  • El Secreto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS