patrimoni natural tuson

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 10 de enero de 2015


Resum del Tema 1.
-Jesus Tusón: Patrimoni Natural: Elogi i defensa de la diversitat lingüística, Empuries.

Realitzat per: Morales Amor, Pablo
Zheng, Guang Miao
Grup D. Estudis Anglesos.Aquest llibre està dividit en 3 parts. La primera part anomenada De l'uniformisme a la diversitat es tracta d'explicar com les persones, tots homo sapiens, es diferencien.

L'element fonamentalque marca la diferencia entre les persones són les llengües, i existeix 3 raons per explicar la variació d'aquestes: l'adopció de la llengua no sempre és la mateixa que la llengua original, que sempreprodueix alguns canvis que s'acumulen de generació enrere generació; la separació geogràfica; i per últim, les llengües estan canviant sempre, apareix noves estructures, sistemes vocàlics, etc.Gràcies a les variacions de les llengües , la majoria de la gent és bilingüe, encara que segueix existint l'anomenat "monolingüe militant" i "monolingüe natural". El primer terme defineix aquella persona quesolament parla una llengua perquè pensa que és suficient i no te cap intenció d'aprendre altra, ja que pensa que els bilingües parlarà en ell en la seua llengua. I el segon terme es refereix aaquelles persones que només parla una llengua perquè no saben que existeix altres llengües, i la diferència que tenen amb el "monolingüe limitant" és que aquests volen aprendre altres llengües. Ara l'anglèsés la llengua dominant, però no perquè és la millor llengua sinó perquè els països que parlen l'anglès tenen una gran influència en el món, como era abans el llatí durant l'imperi romà. I aquestapart termina amb el capítol que defendeix que el llenguatge és la comunicació que hi ha entre les persones. I és el raïm de totes les llengües que hi ha en el món.

La segona part, anomenada Elogi (idefensa) de les diferències, comença amb la idea de que les persones naixen ja amb un "coneixement" de llenguatge, es a dir, un talent natural que té l'ésser humà que ens ajuda en adquirir una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Patrimonio cultural y patrimonio natural
  • Patrimoni Natural
  • Patrimonio natural
  • patrimonio natural
  • Patrimonios Naturales
  • patrimonio natural
  • patrimonios naturales
  • patrimonios naturales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS