Pc Y Componentes

Páginas: 4 (823 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2013
1.
Quan es parla de modificar aspectes relacionats amb la salut, la gent els veu com a negatius, és a dir, amb por i desconfiança, més que com a un avanç tecnològic. Si bé recordem, tots els avançoshan estat positius, com per exemple el cotxe, l'avió, els electrodomèstics, etc. Però quan s'ha de manipular genèticament alguna cèl·lula, alguns sectors s'hi oposen dient que no hem de jugar a serDéu, és a dir, no hem de jugar amb la naturalesa.
Aquest fet es causat per la manca d'informació de la població d'aquests processos biotecnològics, o per una distorsió de la realitat que ofereixen elsmedis de comunicació.
2.
La biotecnologia és el conjunt de disciplines o ciències que té per objectiu l'estudi dels éssers vius o parts dels éssers vius per tal d'obtenir-ne béns i serveis.
Elsorganismes transgènics és aquell que de manera artificial, mitjançant l' enginyeria genètica ha sofert una transferència o modificació de gens, amb la qual cosa s'obtenen propietats noves.
Els clons sónconjunt de cèl · lules o organismes que són idèntics des del punt de vista genètic i que s'originen per reproducció asexual.
Les cèl·lules mare són són les cèl·lules primordials no diferenciades queconserven l'habilitat de diferenciar-se en altres tipus cel·lulars. Aquesta habilitat els permet d'actuar com a un sistema reparador per al cos, substituint altres cèl·lules mentre l'organisme encaraés viu.

3.
La diferència entre aquests dos conceptes és que la clonació serveix per crear nous individus genètiquement idèntics a l'original, mentre que l'utilització de cèl·lules mare estàenfocada a la curació de malalties o reparació de teixits cel·lulars.
4.
Les cèl·lules mare són les cèl·lules primordials no diferenciades que conserven l'habilitat de diferenciar-se en altres tipuscel·lulars. Aquesta habilitat els permet d'actuar com a un sistema reparador per al cos, substituint altres cèl·lules mentre l'organisme encara és viu.
La investigació amb cèl · lules mare pot tenir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Componentes De Pc
  • Componentes PC
  • Componentes de una PC
  • Componentes De Una Pc
  • Componentes de la PC
  • Componentes de Pc
  • Componentes De La Pc
  • Componentes De Una Pc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS