Película La isla

Páginas: 4 (951 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2014
PEL·LICULA: LA ISLA (THE ISLAND)

A partir del que has vist, contesta les següents qüestions:

1. Què expliquen els directius de l’empresa als clients?

Els directius asseguren als seusclients que en realitat els clons són productes, que no són humans, que es troben en un estat vegetatiu en el qual no senten, no estimen, no pensen i no pateixen. En resum, els fan creure que només sóntrossos de carn.

Per què creus que els menteixen i no els diuen el que passa de veritat?

Perquè saber que es necessari que morin persones per allargar-los la vida podria ocasionar-los un dilemaètic i moral. De ben segur que a alguns no els importaria gens, però també hi ha hauria persones a les quals sí que les suposaria un conflicte moral i no voldrien comprar el seu producte.

2. Perquè necessiten els clients els serveis de l’empresa ?

Els clients necessiten de la tecnologia dels serveis de l’empresa perquè en un moment donat els pot allargar la vida i curar de quasi bé totesles malalties. Això és possible perquè que hi ha una persona clonada d’ells mateixos a qui li poden llevar els òrgans vitals per a trasplantar-li o, fins i tot, per evitar un patiment, com ara lesdones que volen ser mares però no volen tenir mal durant l’embaràs, de manera que li encarreguen al seu clon fins i tot el part.

3. Com podem distingir els clients del producte?

Als clons oproductes els marquen com si fossin caps de bestiar i, a més a més, els col·loquen una polsera que conté un codi que els identifica.



4. Consideres que els clons eren tractats com un producte? Per què?Posa exemples.

Consider que, sense dubte, els clons eren tractats com un producte comercial. Exemples que justifiquen aquesta opinió són: els clons han de passar controls diaris de qualitat; estanetiquetats com si fossin un producte industrial, de manera que Lincoln té l’etiqueta de “Seis Echo”, “Seis” per la regió on viu i “Echo” per la generació de clons on pertany; tenen un preu, cinc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Pelicula la Isla
  • Reseña o resumen pelicula la isla
  • Reporte de la pelicula la isla siniestra
  • Análisis de la película la isla siniestra
  • Analisis de pelicula isla siniestra
  • pelicula la isla siniestra
  • Pelicula La Isla ROBERTO
  • Análisis de la película "Isla Dawson"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS