Película. Mi Pie Izquierdo.

Páginas: 3 (530 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2013
Comentari pel·lícula «Mi pie izquierdo».

La història d’aquesta pel·lícula està basada en un fet real, concretament, el de Christy Brown, un noi que va néixer dins d’una família catòlica irlandesade classe baixa.
Christy va néixer amb una discapacitat per paràlisis cerebral, que el feia incapaç de fer qualsevol moviment deliberat o de la parla. Tot i que des d’un principi els metges veien aBrown com un noi que mai podria sortir endavant i que el més probable fos que al llarg dels anys s’anés quedant de forma vegetal, la seva mare Bridget no va perdre l’esperança, li parlavaconstantment, li donava tot el seu efecte, confiança i seguretat en si mateix.
D’altra banda el pare, Paddy, mai va saber acceptar aquest fill com a tal ja que el veia sense cap tipus de possibilitat, tot i queva intentar apropar-se a ell. La professió del pare era la de paleta de la construcció, acostumava a beure constantment cervesa. Tot i la pobresa econòmica d’aquella casa, la mare va seguir lluitanti estalviava diners per a poder-li comprar una cadira de rodes al seu fill. Els seus germans grans, contaven amb ell per jugar, etcètera. Gràcies a la seva germana gran que va tirar un tros de guixal terra Brown va aconseguir agafar-lo amb el seu peu esquerre i amb molta paciència i voluntat va escriure “mother”(mare). A partir d’aquell moment, tots els germans i la mare al mateix temps vanajudar al nen i li proporcionaven sempre que podien carbó per a que el jove expresses en un full allò que sentia.
Després d’uns llargs anys estalviant, la mare va poder comprar-li la cadira de rodes i ala vegada va contactar amb una doctora que havia creat una petita clínica on s’ocupaven de nens i nenes amb tot tipus de discapacitats. Va ser als dinou anys quan Brown va ingressar en aquellaclínica, però va voler tornar a casa seva, ja que es veia el més gran de tots els que havien en aquell lloc.
Tot i que va renunciar a la clínica, la mare, no es va rendir i va aconseguir que la doctora...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo De La Película Mi Pie Izquierdo
  • analisis de la pelicula mi pie izquierdo
  • Pelicula "mi pie izquierdo"
  • Analiis pelicula mi pie izquierdo
  • Analisis De La Pelicula Mi Pie Izquierdo
  • expediente de la pelicula mi pie izquierdo
  • Analisis Pelicula Mi Pie Izquierdo
  • Reporte de pelicula mi pie izquierdo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS