Pel·lícula El Intocable

Páginas: 2 (480 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2014

PEL.LICULA EL INTOCABLE

1. En quines activitats de la vida diària necessita ajuda el protagonista?

El protagonista necessita ajuda per realitzar totes les activitats de la vida diària,ja que és tetraplègic a causa d’un accident de parapent. Pel que fa amb les activitats de la vida diària necessita ajuda per: Llevar-se, fer-se la higiene, vestir-se, li han de preparar els àpats idonar-li, acompanyar-lo al lavabo, per desplaçar-se amb el cotxe, també necessita ajuda per escriure i alhora de llegir, disposa d’un faristol.

2. Pel que fa a les normes de seguretat, creus queCris hauria de millorar-les?
Si ja que moltes vegades no les respectava. Per exemple: Quan conduïa el cotxe ho feia amb una velocitat excessiva, també el convidava a fumar, alhora de fer-li lestransferències, no l’agafava correctament, li sorprenia el fet de que en Philippe no tingués sensibilitat a les cames i per comprovar-ho li “tirava” infusió calenta a les cames.
3. Fes un comentari de5-10 ratlles de l’actitud del cuidador.
El cuidador tracta en Philippe no com a tetraplègic, sinó que amb la seva manera de ser, el convida a seguir gaudint d’una vida plena per moltes limitacions quepugui tenir, de vegades, d’una manera un pel exagerada, però això era el que en Philippe valorava. Van forjar ràpidament un gran vincle d’amistat.
4. Fes un comentari de 5-10 ratlles de l’actitud del’usuari.
L’usuari mostra moltes ganes de viure, està motivat, somriu sovint, és intel·ligent, gaudeix al màxim les estones que comparteix amb el cuidador, ja que el sap tractar amb la normalitat isenzillesa que és el que ell necessita.
5. Si haguessis d’escollir un dels dos papers principals, quins triaries?

Escolliria el paper del cuidador, però si sigues l’usuari voldria que emtractessin amb aquesta normalitat, sense sentiments de llàstima o pobresa que és, moltes vegades, el que inconscientment tendim a fer.

6. Creus que el pacient ha estat atès correctament?
Considero que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pel·licules
  • El Intocable
  • intocables
  • Intocable
  • El Intocable
  • INTOCABLES
  • intocable
  • Intocable

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS