Pel·Lícula "La Ola"

Páginas: 5 (1040 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2012
LA OLA.

ACTIVITATS 3: SÍSTEMES POLÍTICS.

Sabries associar aquests quatre sístemes polítics amb les deficicions?
Autocràcia: sistema de govern en el qual una sola persona governa de forma absoluta i la seva voluntat és la suprema llei de l'estat.
Teocràcia: forma de govern en el qual els líders politics coincideixenamb els líders de la religió dominant i les lleis estàn molt influenciadesper principis religiosos.
Democràcia: sistema politic on totes les persones tenen veu i vot en les eleccions que afecten les qüestions col·lectives i escullen el govern.
Anarquia: Absència d'estat. Concepció política que rebutja qualsevol forma de govern i proclama la llibertat total de les persones.

A la primera classe, Rainer parla de “formes autocràtiques de l'estat”. Quins exemplesd'autocràcia cita l'alumnat?
Als nazis, als neo nazis, a Adolf Hitler i als skins.

Quins requisits, es diuen a la film que són indispensables per a la creació d'un sistema autocràtic de govern?
Diuen que lo esencial es tenir una ideologia, respercte, control, una mateixa disciplina i no estar d'acord amb tot el que no sigui igual al que ells creuen i volen.

Segons Rainer, què té en comúqualsevol dictadura i què és el més importanten ella?
El poder que s'aconsegueix gràcies a la disciplina.

Segons s'explica a classe, quins fenòmens socials afaboreixen l'aparició d'una dictadura?
L'atur, per tant una situacio laboral i econòmica incomode;la injusticia social, situació per la qual la població es revela; i la decepció política.





LA OLA.

Idea principal:
Com ens deixemguiar per altre gent, es a dir, com ens deixem influènciar sense adonar-nos de la situació fins arribar a un punt excesiu i difícil de parar sobretot si està impulsat per una multitud.

Argument:
Durant un projecte setmanal, el professor Rainer Wenger decideix impartir classes del tema de la autocràcia com a forma de govern. Els estudiants s'entreguen molt sense pensar en les conseqüències. Rainerva aconseguir la confiança de tots els seus alumnes i els hi va imposar mètodes d'una disciplina molt propera a una dictadura sense pensar que la gent jove moltes vegades no sap posar límits, que es justament el que ells necessiten.

Idees secundàries:
Al començament del film veiem com Rainer va cap a l'institut al seu cotxe escoltant música heavy, que ens mostra que és molt radical.
Al entraral institut molts alumnes el saluden com si fos un amic per la seva popularitat entre els alumnes pero, en canvi, cap del sprofessors parla amb ell.
Rainer és un professor desorganitzat i poc treballador, improvitza el que impartirà en les seves classes, no és gaire responsable.
Fa les classes massa disciplinades perque els alumnes creguin mes en el que ell vol dir i perque agafin uns altrescostums.
En cap moment el professor fica unes normes fora de la classe quan sap perfectament que el comportament que aprenen a la classe també el faran servir fora i molts cops en contra de la autoritat.
De tots els seus alumnes només hi ha una que està en contra, i tots els seus companys es fiquen en contra d'ella per no volguer formar part d'aquella classe. Aixó ens demostra com poc a poc, elsestudiants començen a pensar com a una dictadura.






Per culpa del comportament dels seus companys sénfada amb la seva amiga, qui després es liarà amb el seu novio, i fa tot el que pot per acabar amb aquest comportament, però ells ho tenen tan clar que això nomès serveix per unir-los més i perque tots es fiquin en la seva contra, el seu novio inclós, que no li fa cas.
El germà de la Karoés un nen petit que vol creixer massa ràpid. El seu comportament a casa és un exemple i com vol formar par de la ola nomès perque els nens grans ho són.
Hi han varios episodis en que es troben amb skins i tenen una sèrie de conflictes amb ells.
Aquest projecte els ha unit molt, tots es defenen a tots i ells es pensen que fan bé, però cap se n'adona de que els esta unint per fer coses dolentes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pel·licules
  • Cartesius pel·lícula
  • pel·licula silwkood
  • Formats de pel·lícula
  • Tauró, pel·lícula
  • Pel·lícula Thirteen
  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS