Peli FOL TRABAJO

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 5 de abril de 2015
Héctor Correa

PEL·LÍCULA - LA CUADRILLA



1. ¿Quin és el tema principal de la pel·lícula?

El tema principal que es tracta a aquesta pel·lícula son els canvis que es poden produir en una empresaqualsevol, en aquest cas una de ferrocarrils, i el diferents tipus de reaccions que poden haver en els treballadors. A més el accidents que poden passar i altres inconvenients.

2. Amb quinpersonatge t’identifiques? Per què?

Amb el senyor que discuteix amb el cap, però aconseguir més coses cap als treballador i el seu conveni. Perquè a mi m’agradi parlar amb el meu cap i intentar treure elmàxim de coses, per que els meus companys estiguin lo més còmode possible.

3. Quin personatge creus que s’identifica menys amb la teva personalitat? Per què?

El que viu casa del seu company detreball, que te dos filles y es calla lo del accident. Crec que jo no faria lo que ell fa, viure a casa de un company de treball per que no soc capes d’arreglar i parlar amb la meva dona i callar-me algú queno e tingut la culpa, clar que jo de moment i espero, no e estat en el seu lloc.

4. Quines són les imatges que més t’han impactat? Per què?

Diria que no i va haver cap imatge que m’impactes més omenys en tota la pel·lícula, per que hi havien trossos que no hi havien gaire imatges impactant per a mi.

5. Quina maquinària s’observa en la pel·lícula i quins treballs es realitzen?

Maquinariad’us professional y no tan professional. Es realitzaven els canvis dels ferros de les vies del tren, com a la vegada el manteniment i instal·lació de noves vies.

6. Perquè acomiaden als treballadors?Per que la seva zona, per dir-ho de alguna forma, no surt tan rentable mantenir-la com la inversió que requereix (les pagues i etc.)

7. Quines són les condicions de treball al ferrocarril abans idesprés de la privatització?

Abans només havien de fitxar al entrar i després havien de fitxar al sortir i entrar. Si no recordo malament tenien un dia a la setmana de descans i treballaven 5 dies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De FOL
  • Trabajo de FOL
  • Trabajo FOL
  • Trabajo Fol
  • Trabajo fol
  • trabajo fol
  • Fol trabajo
  • trabajo fol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS