pelicula erin brochovic

Páginas: 5 (1013 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2014
ACTIVITAT ANALÍTICA DE LA PEL·LÍCULA: ERIN BROCKOVICH
Alumne/a: Grup: Data:

Resum de la pel·lícula amb referència al món on es troben els personatges i les seves problemàtiques (socials, econòmiques i emotives) (màxim 150 paraules). (1 punt)
Una dona, la Erin que després de haver estat molts anys cuidant dels seus fills, busca feina per pagar las deutes, quant just acaba desortir de una entrevista, la envesteix un cotxe. per el judici nececita contracta un advocat, i així coneix el Ed, que després de tot li acaba donan ell feina en el seu bufet. La Erin coneix a un motero que just s’acaba de de traslladar a la case del costat i li acaba cuidant els fills mentres ella treballa.Revisant uns informes troba una barreja de proves mediques i temes immobiliaris, se’n va a veure a la família corresponen, i parlant amb la família descobreix que en tota la zona l'aigua porta un classe de crom tòxic. Sense ser advocada, comença una investigació on tots el veïns de la zona la a pollen per poder demandar a la empresa de aigües.Tot això desencadena un gran judici , i unes indepnicacions mollonaries mai vistes en el pais. La Erin i el Ed acabant amb aquet cas es traslladen a un lloc mes gran, i tenen 7 cassos mes pendents.
1. Analitza els rols dels diferents personatges que hi apareixen: Erin, George, Ed (advocat), la mare malalta, els veïns afectats i la resta de personatges que hiapareixen, digues quins d’ells són personatges prototips. (2 punts)
Erin: dona separada que se’n encarrega dels seus fills i treballa per aconseguir un futur millor per a tots, molt ambiciosa.
George: el veí que cuida els fills de la Erin i acaba sent la seva parella
Ed: jefe de un bufet de advocats
Mare malalta: dona inocent, la qual tota la seva família esta malalta per la toxicitat del’aigua.
Els veins: persones indignades per la estafa de la qual han sigut victimes
2. El símbols del film, analitza’ls: la forma de vestir de l’Erin, el despatx de l’advocat, la casa de l’Erin, la moto d’en George, els fills... Si vols pots comentar algun més que tu hagis trobat. (2 punts)
La forma de vestir de la Erin es, roba curta i molt cenyida, que li marca un bon cos. El despatx estaabarrotat de papers, tot molt desordenat i els treballadors tenen bastanta confiança amb el Ed. Es un clàssic dins de aquet estil de motos, i que es pot identificar amb la forma de vestí d’en George( Harley Davidson). Son uns bons nens que s’estimen molt a la seva mare a pesar de las circunstancies.
3. Per què creus que l’Erin lluita per aconseguir que la companyia d’aigües i electricitat siguijutjada, per què creus que vesteix i parla així la protagonista?. (1 punt)
Per que ella creu que la empresa ha fet molt mal a les famílies de la zona i han de ser indepnitsades. La Erin para així perquè ha tingut una educació molt justeta i no ha anat a la universitat
4. Per què es abandonada pel George? (1 punt)
Per que la Erin esta totalment absorbida pel cas, i no li fa cas ni a ell ni als seusfills
5. Analitza les frases del film: (2 punts)
- ¿A los abogados les enseñan a disculparse…? por que usted lo hace de pena…
La Erin li diu això en el seu advocat perquè s’ha equivocat i no es vol disculpar amb ella.
- Quizás… ahora que trabaja aquí… quizás, querría replantearse su vestuario…
-¿Qué…? ¿Por qué…?
- Vera, es que es posible que algunas de las chicas se sienta incomoda por comousted viste…
- Oh… pues lo que pasa es que yo creo... que me queda bien. Y mientras mi culo no sea de elefante, llevare lo que me apetezca… si no le importa…
- Oh, claro…
- Quizás debería replantearse lo de sus corbates
El advocat li diu això a la Erin per la seva forma de vestir tan sexy que incomoda a las altres empleades, i en un bufet serio com el de el Ed no troba bé el seu vestuari....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Erin pelicula
  • Pelicula De Erin Brokowish
  • Pelicula Erin Brockovich
  • Informe de la pelicula Erin Brockovich
  • NEGOCIACION PELICULA ERIN BROCKOVICH
  • Erin Brockovich Pelicula
  • Ensayo Sobre La Pelicula Erin Brockovich
  • Proyecto De Investigacion, Pelicula Erin Brockovich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS