pelicula hotel rwanda

Páginas: 7 (1681 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014
ÍNDEX

El que més m'ha impressionant........................................................pàg 3
Personatges principals......................................................................pàg 3
Genocidi Rwandès............................................................................pàg 4
“CascosBlaus”..................................................................................pàg 4
Paul....................................................................................................pàg 4
Relació entre els DDHH i el contingut del documental...................pàg 5
Desenvolupament.............................................................................pàg 5Conclusions........................................................................................pàg 5
Bibliografia.........................................................................................pàg 5












EL QUE MÉS M'HA IMPRESSIONAT:
El que més m'ha impressionat d'aquesta pel·lícula és la forma de que les persones poden arribar a ser tan cruels per un sol motiu, que es el tema de diferenta étnia o raça, que tot això surgia anys enrrere. Per a mi la mevaopinió es que mai hauría pensat que a l'any 1994 es poguéssin cometre crims tant greus contra la humanitat, sobretot havent un govern, és a dir que si el govern tenia aqueixa mentalitat tant cruel i salvatge molta cosa no es pot fer. Una de les coses que més atenció mha cridat és la forma d'acturar davant aquella situació del protagonista Paul, és a dir, que en Paul feia el possible per podersalvar a les persones i lluitar per la seva vida i sobretot per als seus drets. Em qued amb el gest de bona voluntat que va tenir davant aquelles situacons tant difícils, perquè en Paul hagués pogut salvar a la seva família i anar-se'n, però no, el que va fer va ser fer tot el possible per salvar a tots els seus veïns, també quan van donar-li l'oportunitat d'anar-se'n amb l'avió i salvar-se, el queell va fer va ser quedar-se i estar amb tots els refugiats. També he de dir, que no m'agrada molt l'actitud que van tenir els europeus davant aquelles situacions, és a dir, que van ignorar el que estava passant, havent pogut ajudar davant aquelles situacions.


PERSONATGES PRINCIPALS:
Paul Rusesabagina: era l'espòs de Tatiana i pare de tres filles, també era el gerent del Milles Collines. Ellera un home que el seu objectiu principal era centrar-se en el seu treball sense fer cas a les coses del voltant. Mes endevant ell veu que les coses el començen a posar negres i veu que la seva família i veïns són amaneçats es comença a transformar la seva forma d'actuar davant les situacions en que afecten a la preocupació per a ell de ajudar a la gent que acudeix a l'hotel i intenta salvarvides. Més endevant el tem per a la seva pròpia vida.
La família d'en Paul: na Tatiana i els fills temen desde el principi encara que en Paul els intenti calmar. La seva dona li agraeix i li dona suport per tot el que ha fet per a tota la pobre gent. Un dels fills en Roger deixa de parlar desde el començament de la pel·lícula, ja que el troben fora de casa amagat entre les plantes plorant i amb laroba tacada de sang, la qual la sang no es sevallavors parla al final de la pel·lícula quan es marxen dins al camió i veu que el seu pare no va amb ells i crida: “pare!”.
Coronel Oliver: és el cap de l'única força militar que ajuda a Rwanda, els Cascos Blaus. Ell desde el principi es mostra protector sobre el poble que està sent massacrat i llavors ell s'enfada quan rep una cridada que indica laretirada de les tropes de l'ONU. També a través d'ell es coneix la passivitat de la comunitat internacional davant el conflicte ocasionat.
Comandant Bizimungu: ell protegeix a nen Paul i la seva gent mentres reb doblers. En el moment en que s'acaben els doblers , el comandant es desentén. No obstant aixó en Paul parla amb ell i li comunica que creuen que ell es el responsable de dirigir les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo película hotel rwanda
  • Análisis: Hotel Rwanda (pelicula)
  • Resumen de la pelicula hotel rwanda
  • Ensayo De La Pelicula Hotel Rwanda
  • Liderazgo en la pelicula "el hotel rwanda"
  • Pelicula Hotel Rwanda
  • Analisis De La Pelicula Hotel Rwanda
  • Reflexión Sobre La Película: Hotel Rwanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS