PELICULA IRIS

Páginas: 2 (433 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013
Anàlisi de la pel.licula Iris (2001)

Protagonistes principals: Kate Winslet (jove Iris Murdoch), Hugh Bonneville (jove John Bayley), Judi Dench (Iris Murdoch), Jim Broadbent (John Bayley)Argument:
Tracta sobre la vida D' Iris Murdock una jove escriptora que ès molt moderna per la seva època i John Bayley, un noi molt tímid i que tartamudeja quan es posa nerviós. S`enamoren.
És unahistòria d' amor de més de 30 anys, fins que un bon dia l`Iris comença a oblidar paraules, fets o situacions... i ella es troba perduda, el seu home en John l' ha d' ajudar i fer-li recordar tot el queella ha oblidat.
A causa de l' enfermetat de l' iris el seu home es converteix en el bastó amb qui recolzar-se.
Característiques de l' iris:
De jove es una noia alegre, segura, amb gran personalitat,amb uns ideals, amb un esperit lliure, molt avançats segons a l'epoca a la que estava. Noia que no es deixava influenciar per ningú, feia el que volia.
També era una noia molt intel-ligent iapassionada del llenguatge, per aixó escrivia molts llibres.
Arribant a la tercera edat l' Iris comença a sofrir Alzheimer i se sent perduda, insegura, i per tant, és tot el contrari de quan era jove.Caracterítiques d' en Jonh Bayley:
És un jove amb estudis, molt tímid ,innocent, retraigut , tendre , sempre disposat a ajudar i amb un gran cor. Tartamudeja quan es posa nerviós.
S`enamoraprofundament de l´Iris, encara que ella té aventures amb altres homes...passen moltíssims anys i la seva dona es posa malalta i té problemes de memória, es va donant compte que la seva dona necessita moltaatenció i per aixó està pendent d' ella.
Com a cuidador
Jo veig al John com a bon cuidador, molt pendent de la seva dona, i fa tot el possible per el benestar de l' Iris. Quant està a soles, plora ies desfoga. Davant d`ella demostra molta tendresa i molt d' amor.

Ni l´Iris ni en John acceptaven l`enfermetat .Al principi l' Iris no accepta que ja no recorda certes coses i potser se sent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anlsiis pelicula iris (recuerdos imborrables)
  • Reporte De La Película Iris
  • iris
  • Iris
  • Iris
  • Iris
  • iris
  • iris

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS