Pelicula sobre dol

Páginas: 2 (484 palabras) Publicado: 15 de enero de 2012
PEL·LÍCULA SOBRE DOL: SIEMPRE A MI LADO (CHARLIE ST. CLOUD, 2010)

Charlie St.Cloud és un expert mariner. La seva mare, Claire i el seu germà petit l’adoren. Ha aconseguit una beca per a estudiarquelcom que l’allunyarà del seu adormit poble natal, situat a la zona nord de la costa del Pacífic. Però el seu brillant futur s’esvaeix quan la tragèdia s’emporta tots els seus somnis. D’altra banda,Tess, una antiga companya d’institut, retorna inesperadament a casa i Charlie ha de decidir si seguirà sent fidel a la promesa que li va fer cinc anys enrere al seu germà o si seguirà endavant amb elseu nou amor.

He escollit aquesta pel·lícula sobre el tema del dol, ja que la vaig veure fa poc i em va agradar molt. Un dia, la mare d’en Charlie li diu que cuidi del seu germà, peròmalauradament, aquests dos surten i tenen un accident amb el cotxe, i és així com el seu germà petit mor. És llavors quan ell deixa passar la beca, els seus estudis, i tot lo que l’envolta, i s’endinsa en un monde soledat.

Charlie acaba treballant i vivint al cementiri, on sempre es retroba amb el seu germà, a la mateixa hora, cada dia, sense deixar-lo sol. En morir el seu germà, li feu la promesa deveure’l sempre i de no deixar-lo mai, ell té la necessitat de retrobar-se amb aquesta persona, i ho deixa tot de banda per estar amb ell i no deixar-lo sol.

Això passa fins que coneix a una noia, la Tess,i comença a tenir problemes en decidir-se sobre si ha d’anar a veure el seu germà o ha d’anar a veure la noia.

Les visions que té sobre el seu germà, les té per no oblidar-lo, per creure’l viu, jaque es sent culpable per l’accident, i no vol deixar-lo una altra vegada sol. Tot i que al final, acaba superant la mort del seu germà, i deixa de veure’l, el seu germà marxa, ja que ha entès que noel pot retenir aquí amb ell i per sempre.

Com a reflexió personal, cal dir que el tema del dol és el més dur que es pot tocar.

Tots hem perdut persones estimades, i volem creure-les aquí amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ensayo sobre el dolar
  • trabajo de excel sobre el dolar
  • Ensayo Sobre La Baja Del Dolar En Colombia
  • Ensayo sobre a pelicula ceguera
  • Trabajo Sobre La Película "Germinal"
  • Ensayo Sobre La Película El Dictador
  • trabajo sobre la pelicula Agora
  • Crítica sobre la película "Locke"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS