Pelicula

Páginas: 9 (2218 palabras) Publicado: 22 de agosto de 2012
sobre una pelicula de revolutionary road


























Tània Lorente Rodríguez

1r Batx. B

03/05/2012





REVOLUTIONARY ROAD

1.Argument

És una película usual dels anys 50 on el trama es centra en les esperances i aspiracions de Frank i April Wheeler. Són uns habitants típics d’un barri a Connecticut, que es veuenmolt diferents als seus veïns i amics. April és una candidata a actriu, lúcida i bonic, que s’inspira en els somnis del seu marit quan era jova. Mentre que Frank és un home una mica neuròtic, treballa com a venedor de telèfons i sovint es pregunta si la seva vida podria ser diferent.

Tots dos s’estimen, però quan es muden a la nova casa al carrer Revolutionary, el vincle matrimonial s’esquerdalentament en un cercle de discussions, baralles i infidelitats.

S’ha d’explicar l’argument amb les tevés paraules
2. Personatges


34. Leonardo DiCaprio; Frank Wheeler.
35. Kate Winslet: April Wheeler.
36. Ryan Simpkins: Jennifer Wheeler.
37. Ty Simpkins: Michael Wheeler.
38. Kathy Bates: Mrs. Helena Givings.
39. Rhichard Easton: Mr. Howard Givings.40. Michael Sannon: Jhon Givings.
41. David Horbour: Shep Campbell.
42. Kathryn Hahn: Milly Campbell.
43. Zoe Kazan: Maureen Grube.
44. Dylan Baker: Jack Ordway.
45. Keith Reddin: Teb Bandy.
46. Max Casella: Ed Small.
47. Max Baker: Vince Lathrop.
48. Duffy Jackson: Steve Kovac.
49. Kristen Connolly: Mrs. Mrace.
50. John Behlmann: Mr. Brace.Aquesta informació l’has d’elaborar
3.Frank i April: Postura, actitud davant la vida,...


Frank és una persona més conformista, com que ho té tot a la vida pensa que no ha de rebutjar res. Com ara el treball que tenia, tot i que no li agradava i pensava que aquell treball no era per a ell, no buscava canviar-lo ni trobar aquell que li agradés, si no que continuava treballant enallò que li agradava només per el simple fet de que tenia un bon sou i podria tenir-ho tot. En canvi, es pot veure com la seva dona April és una persona que te ganes de viure la vida, igual que el seu nom té relació amb una estació de l’any: l’Abril. Es veu que ella te ganes de fer un canvi en la vida per poder millorar la seva relació.
Podies haver aprofundit més en aquest punt

4. Relaciona lapel·lícula amb el Siddharta.

La pel·lícula de Revolutionary Road es relaciona amb Siddharta en el fet de que April vol renunciar-ho tot perquè pensa que això no és vida, vol sentir-se bé i ser feliç, i per això vol marxar a París i posar-se a treballar, pensa que molts dels problemes que té amb la seva parella, Frank, es solucionarien. Igual que Siddharta que ho renuncia tot per buscar un sentita la seva vida i poder ser feliç.

5. Relaciona la Pel·lícula amb el llibre Ser o tenir d’Erich Fromm.

Aquest llibre amb relació de la pel·lícula ens parla de que actualment el ésser no diferencia del ser del tenir i ens han fet creure que ser és el mateix que tenir. En la pel·lícula es pot veure molt marcada aquesta idea perquè un dels protagonistes, Frank, pensa que la idea de tenir-ho totja és motiu de que en la seva vida no canviï i no mostra cap esforç perquè no sigui d’aquesta manera i trobi un sentit en la seva vida, de ser el que ell realment vol ser.
La idea està intuïda però no desenvolupada

6. Relaciona la Pel·lícula amb el Sartre i la seva filosofia.

Es pot veure que April té un caràcter afectat per un passiu existencialisme de l’any 30 de Sartre en la sevanovel·la. Sartre diu que la felicitat no és fer el que vols, sinó voler el que fas i que t’agradi. Si t’equivoques és perquè has fet alguna cosa malament i no tens perquè tornar-la a fer, la selecció és amplia. Diu que l’home és lliure, però que és responsable de les seves accions.

7. Quina relació té l’argument de la pel·lícula amb la mitologia grega i la seva visió de la vida?

La mitologia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Película

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS