peliculas

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 12 de junio de 2013
Índex

Introducció
Història
Utilitat
Perdurabilitat
Henna
La dona més tatuada del món
L’home més tatuat del món
Tatuages en 3D


Un tatuatge és una modificació del color de la pell enquè es crea un dibuix una figura o un text. El tatuatge s'ha de fer amb precaució, dedicació i sobretot mantenint-lo protegit del sol durant dos o tres semanes.


Història
Els tatuatges s'hantrobat inclús en els temps neolítics concretament en una mòmia del segle II després de Crist esta mòmia va ser descoberta dins d'una glacera amb 57 tatuatges distribuïts entre l'esquena , braços, mans ien els genolls aquests eren simples dibuixos de punts i línies. Segons les cultures un tatuatge pot ser, un art, una marca o senyal, inclús pot servir d’una manera terapéutica


Utilitat
Algunsanimals són tatuats de vegades més que res per a ser identificats com els caballs depenent de la persona a la que pertanyen.
També utilitzaven aquest recurs els nazis per saber a que pabellopretenyía cada jueu
Perdurabilitat
Un tatuatge es fa permanent per que el pigment de pintura s'ha introduït davall l'epidermis. Aquests tatuatges només es poden llevar amb la intervención del làser, tambéestan els tatuatges temporals, aquestos desapareixen al poc de temps ja que el tint es col·loca en la dermis el 80% i 90% de persones que tenen tatuatges volen llevar-se'ls en algun moment de lesseues vides
Aquest tractament
és car, dolorós i
consumix molt de
temps.
Henna
Aquest nom tan peculiar és un tipus de tatuatge, en aquest cas dura uns dies ja que la tinta esdeposita sobre les cèl·lules mortes de la pell. Aquesta classe de tatuatges és musulmana. Es posa en ocasions especials com a casaments i celebracions.
Durant l'estiu hi han molts
tatuadotesinexperts que en
15 minuts et fan un tatuatge
açò és perquè li sumen una
substància il·legal per a a
acelerar el procés Ja que
l'henna necessita entre 1 hora
i 4 hores...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Película

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS