Pell freda

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
1. Abans de llegir l’entrevista, ompliu la fitxa de lectura que teniu a continuació.

Nom: Albert Sánchez Piñol

Lloc i any de naixement: Barcelona 1 de Gener 1965

Fets més destacatsde la seva vida: va viatjar dos cops al Congo als anys 90 per acabar la seva tesi doctoral. Va haver d’abandonar el país a causa de la guerra civil quan va començar a escriure La pell freda.

Vaguanyar al 2003 el premi Ojo Crítico atorgat per la ràdio nacional d’Espanya. Per la pell freda . Al any 2006 va guanyar el premi crítica serra d’or de novel·la per Pandora al Congo. 2012 guanyadordel premi Guardó de novel·la de l’any per el diari periòdic o de Catalunya per Victus.

Tret més destacats de la seva narrativa: És una narrativa amb molta acció, que es desenvolupada a través de laassaig, el dietari, i la narrativa d’aventures i el simbolisme sobre l’ésser humà.

Gèneres literaris practicats: Narrativa, novel·la i assaig.

Obres que ha escrit : Compagnie difficili(2000),Pallassos i monstres (2000), Les edats d’or (2001), La pell freda (2002), Pandora al Congo (2005), Tretze tristos tràngols (2008), Victus (2012).

2. Expliqueu per qué la novel·la té com atítol La pell freda. Perquè segons Albert Sánchez Piñol , les relacions que es generen al llibre si impliquencalidesa acaben fracassant. Les úniques relacions humanes que prosperen són les que estan basades en solidaritats bèl·liques.3. Quina diferència hi ha entre el relat del personatge de J. Conrad a la novel·la El cor de les tenebres i el de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol?La diferencia que hi ha entre el personatge de la novel·la El cor de les tenebres y el personatge de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol, és que el personatge de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Pell Freda
  • La Pell Freda
  • la pell freda
  • LA PELL FREDA
  • La pell freda
  • La pell freda
  • La pell freda
  • Pell freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS