Película God Bye Lenin

Páginas: 2 (460 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
Good Bye Lenin
Moments de la pel·lícula en els que s'identifiquen aspectes dels sistemes econòmics de mercat i de direcció central.
El mur de Berlín separava Alemanya Est de la RDA, Sistema deDirecció Central (comunisme) i Alemanya Oest, Sistema de Mercat (capitalisme).

En Alemanya Est la gent es queixava de l’escassesa de productes, on no hi havia lliure mercat i només hi havia una odues marques de cada producte i cada empresa produïa el que l'Estat deia. El seu objectiu era la obtenir el benefici comú. No hi havia atur, tothom treballava i tenien lo bàsic. En la pel·lícularepresenta que la mare es queixa en una carta dient que les dones no tenen variació de roba interior i no hi ha diferents talles i models. Era un Sistema de Direcció Central (comunisme).
La gent sortia amanifestar-se pel seu dret a la llibertat.
Quan cau el mur de Berlín hi ha una transició del sistema de Direcció Central al Sistema de Mercat. Hi ha molts canvis, el règim comunista va desaparèixer.Van començar a portar productes nous d'altres països, es van instaurar empreses multinacionals. La classe obrera perdia el seu treball i van tancar moltes empreses, com en la pel·lícula que Alex esqueda sense treball. Es canvia la forma de vestir, en la pel·lícula la germana a de posar-se la roba d'abans per a que la seva mare no s'adonés del canvi de sistema.
Molta gent s'anava a altres països atreballar com en la pel·lícula que el metge d'abans s'havia anat a Luxemburg i el que esta ara no trigarà molt en anar-se.
Els supermercats socialistes desapareixen. Els supermercats tenen unavarietat de productes diferents de marques occidentals, com en la pel·lícula que la mare demana uns cogombres i el fill ha de canviar el pot per a que no s'adoni que la marca no és la mateixa. I apareixla nova moneda per el canvi de sistema, en la pel·lícula, Alex vol canviar els estalvis de la seva mare i no li deixen perquè ja ha passat la data límit del canvi de moneda.
Els motius que van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula Good bye Lenin
  • Ensayo Película Good Bye Lenin
  • Resumen Película Good Bye Lenin
  • Sobre la película “Good bye Lenin!”
  • Sinopsis de la pelicula good bye lenin
  • Informe De La Pelicula "Good Bye Lenin"
  • Good Bye Lenin. Contexto Anterior Al Que Se Desarrolla La Película.
  • película "Good bye Lenin"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS