pene

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2014
TRES PINZELLADES DE LOCKE

“Els principis de la moral i la religió no poden establir-se abans d’analitzar la nostra capacitat per comprendre quins objectes són a l’abast del nostre coneixement iquins més enllà”

“La llum de la candela que ens il·lumina (la raó) fa prou llum per poder viure confortablement”

“Allà on acaben el dret i la llei comença la barbàrie”

“El poder suprem nopot desposseir cap home d’una part de la seva propietat sense el seu consentiment”


Biografia John Locke
Dates 29 – agost - 1632 / 28 – octubre - 1704
Localització Neix a Wrigton prop deBristol (Anglaterra). Viurà uns anys a França i haurà d’exiliar-se a Holanda per motius polítics. Mor a Oates, prop d’Essex.
Perfil Social Fill d’una família acomodada de tradició puritana.Context Històric Des de la transformació religiosa d’Anglaterra a mans d’Enric VIII, les pugnes entre burgesia i aristocràcia, entre catòlics i protestants, entre parlamentarisme i absolutisme, marquen unsegle XVII molt convuls, amb dues guerres civils i la definitiva instauració de la monarquia parlamentària a partir del 1688.
Anecdotari Bàsic La vida de Locke no té trets massa notables.Estudia medicina i filologia. Amic de científics com Boyle o d’intel·lectuals polititzats com el compte de Shaftesbury, emigrarà a França i a Holanda, escapant de l’absolutisme dels Stuard, fins que elliberalisme triomfi.




Camps d’Estudi Fonamentalment epistemologia, política i filosofia del llenguatge
Metafísica La teoria corpuscular de la matèria és, a parer de Locke, la millorexplicació de la realitat, si bé creu que no es pot demostrar filosòficament. L’epistemologia d’abast modest en Locke el convenç que no podem conèixer essències. En general, l’empirisme anglès s’ha allunyatsempre de les idees generals de l’especulació metafísica per centrar-se en el concret i experimentable.
Epistemologia Locke posa les bases de l’empirisme modern. No accepta les idees innates, tot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Penes y Penes
  • Mi pene
  • Pene
  • Penas
  • El Pene
  • pene
  • penes
  • mis penas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS