Penesixoxos

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 5 de enero de 2015
Comentari de text

El text parla de les paraules i de les imatges que nosaltres associem a aquestes. L’escrit explica que hi ha paraules que estan correctament associades ala imatge, ja que són paraules concretes com casa, ordinador... En canvi, hi ha altres paraules anomenades abstractes que no tenen una imatge concreta, paraules referides alssentiments com felicitat, alegría... o altres com justícia, llibertat, etc.

Gran part del saber i de la capacitat de l’homo sapiens és gràcies a la seva capacitat d’abstracció,ja que la majoria de paraules són representacions.
D’altra banda, també hi a gran quantitat de paraules que no es poden traduir en imatges, això són conceptes abstracteselaborats per processos mentals d'abstracció, aquestes són les anomenades paraules abstractes.
Algunes d’aquestes paraules abstractes són traduïbles de certa manera amb imatges, peròsón visualitzacions que el que intenten és aconseguir per diferents medis relacionar el concepte amb una imatge. Normalment es fa relacionant amb un concepte que tingui relacióamb la paraula. Un exemple seria per exemple, el rostre d’una persona plorant significaria tristesa.
No obstant això, aquestes traduccions no són del tot certes, sinó que sónaproximacions al concepte en qüestió, ja que per exemple, la imatge d’un presoner sortint de ka presó no ens explica que significa la llibertat.

El que aquest text ens volexpressar és que vivim en un món de idees que són traduïdes en conceptes i aquests conceptes en significats. També ens vol mentalitzar de que el homo sapiens ha sigut substituït perl’homo videns i que el llenguatge conceptual ha sigut canviat pel llenguatge perceptiu, que es mes pobre en quan a significat.



















penisdegos
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS