Pensament

Páginas: 6 (1425 palabras) Publicado: 31 de enero de 2013
Joel Albaladejo Rojas
Psicologia

El Pensament
1. Que es el pensament?
·És la capacitat de processar la informació i construir coneixements , que ens permetin dominar el nostre entorn i adaptar-lo a les nostres limitacions i necessitats, i guiar les nostres accions, establint uns objectius i els mitjans per assolir-los.2. Podem fer que algú pensi en positiu?
·Si, es pot aconseguir, i per aconseguir-lo només cal moure i fer ús d’uns bons estímuls i motivacions per canviar el pensament, i convertir-lo en un pensament positiu i que a la persona la conducta i l’ànim també li canviï i adopti una actitud positiva.

3. Com definiríem el psiquisme normal d’una persona de 30 anys?

·Un psiquisme madur, es adir un psiquisme de poder formar una família i dedicar-se a ella , fent tot el possible per tindre una família perfecte , i també apart de formar una família també asseure el cap , es a dir mantindre una rutina i no fer coses fora de lo normal ni excèntriques per que hi haurà gent es a dir els fills o marits que

4. Consideres que te un trastorn:
a)Senyora d’edat adulta que mante relacionssexuals amb diferents persones 6 o 7 cops a la setmana.
No , per què es bo tindre sexe, gaudir i sentir la sensació de cos a cos .I el problema el tindríem si no fos segur i a la persona se la maltractes en el acte o se li forces a fer-ho.

b)Una persona que veu la televisió 15 hores al dia. Si, això es dolent per que significa que no te vida social ni activa i esta empresonat a casa en el sofà oen l’ordinador sense voler fer res ni preocupar-se pels demes ni per ell mateix.

c)Un executiu agressiu que treballa per una multinacional 12h/dia i cada 15 dies ha d’anar una setmana a Mèxic. No , per què per fenia i motius de relax ha d’anar per complir amb les seves obligacions laborals o desconnectar de tot i poder dedicar-se un temps per ell i sentir-se be amb ell mateix i sobretot trobiun estat de tranquil·litat i pau per relaxar-se.

Errors cognitius (cançons)
1. Identifica tres errors cognitius.
·Indiferència arbitraria : “Y la vida me parece una fiesta a la que nadie se ha molestado en invitarme “
·Personalització : “Ultimamente ando desconcertado, así que ponte a salvo, porque en este estado ando como loco”.
·Hipergeneralització: “Y que le voy a hacer si la gente mecondenó al olvido”.

2. Canvia els errors cognitius a pensament positiu.
·Buscar a gent i fer que tothom pensi en tu en acte festius o compromisos entre amics però només esforçant-te i fent que la gent pensi en tu com una persona alegre i extrovertida per el grup d’amics.
· Pensar que tot no es dolent i estar atent de la gent que li importes i deixar que et donin un cop de mà ipreocupar-te alhora per ells.
· Relacionar-te amb la gent i fer que no pensis que no els importes perquè sempre hi ha gent a la que li importes i has de lluitar per ells i buscar mes gent es a dir obrir-te als demes.

3. Pensa un diàleg terapèutic entre els cantant 1 i el psicòleg, a fi de curar la seva depressió.
El psicòleg ha de tractar al pacient amb una actitud de comprensió i sempre motivar-loper treure’l del pou en el que esta ficat el pacient .Per que esta en un pou on es sol i que es pensa que ningú el vol treure , el psicòleg també alhora ha de motivar-lo per observar i que aprecií la gent que l’aprecia i vol ajudar-lo, i així alhora tindrà que actuar el pacient , també tindrà el psicòleg que adoptar una actitud d’incentivar-lo perquè pugi relacionar-se amb altre gent i aixípugi tindre un col·lectiu d’amistats que es pugi relacionar i per finalitzar fer-li entendre que enamorar-se bojament d’una noia que no li estima no es una cosa en que capficar-se per que el que farà es perjudicar-lo i que perdi el control de si mateix i no estigi be amb si mateix (el principal el seu ànim):

Trastorns Mentals

1. ¿Quina visió de la bogeria dona la cançó?
·Dona una visió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • corrents de pensament
  • Pensament contemporani
  • historia del pensament
  • PENSAMENTO Y LENGUAJE
  • Treball Pensament
  • Pensament de plato
  • Diada Del Pensament
  • historia del pensament

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS