Pensamientos

Páginas: 3 (541 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
Internet marketing orientado a resultados en el sector . Ocio y Turismo
Marketing 2.0

Durant aquests últims anys, les noves tecnologies han ajudat a la comunicació entre les persones. Ensestalvien temps, diners i rapidesa. El que ha suposat això pel sector del turisme ha sigut un augment important del coneixement del producte.
A l’hora de buscar-nos unes vacances molts de nosaltresutilitzem la pàgina web d’un hotel, ens guiem per les fotos i els comentaris que altres usuaris han deixat després de viure la seva experiència . Gràcies a això els hotels poden donar a conèixer els seusserveis.
Però molts dels hotels que disposen de mitjans de comunicació On-line, no saben utilitzar-los per treure-li’n rendiment davant dels turistes. Mantenir la pàgina actualitzada diàriament és unpunt a favor davant del client. El marketing més important que pot tenir un hotel és el nostre.
Els clients som el millor marketing que pot tenir un hotel. Quan pengem una foto de la piscina, delbufet, de l’habitació o algun servei que ofereix aquest hotel, estem donant a conèixer l’hotel. Si nosaltres aconseguim fer alguna cosa impactant en un moment precís , pot donar la volta al món. Lesnoves tecnologies ens ajuden cada dia a poder planejar les nostres vacances i a comentar-les en el mateix moment. Instagram, Facebook, Twitter...amb aquestes app per el nostre telèfon mòbil ens permetencompartir l’ ubicació del moment i també que els que ens estan seguint puguin comentar el que nosaltres fem.
La cooperació entre usuaris s’ha fet cada cop més comú: surt més barat i organitzat si esfa de manera grupal. Però de vegades la es fa competència deslleial: critiques falses a Tripadvisor per rebaixar el nivell de l’hotel més petit.
Això provoca EFECTES SOBRE LA REPUTACIÓ.
AmbInternet tenim la possibilitat d’escollir amb les PLATAFORMES DE COMPARACIÓ
Els darrers anys les agències de viatges han perdut clients pel fet que surt més barat comparar, reservar i buscar la millor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pensamiento
  • Pensamientos
  • Pensamiento
  • Pensamientos
  • Pensamientos
  • Pensamientos
  • pensamiento
  • PENSAMIENTOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS