pepe

Páginas: 8 (1809 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2014
John Lennon
John Lennon, Liverpool, va ser un músic i compositor britànic. Integrant i fundador del grup The Beatles (on tocava la guitarra, cantava i componia gran part del material al costat del seu company Paul McCartney), Lennon ha compost algunes de les melodies més conegudes del segle XX.
Nacional durant la Segona Guerra Mundial, el seu pare era un marí, Alfred Lennon, i la seva mareera Julia Stanley. Com el seu pare viatjava molt, Júlia se sentia sola, així que van acabar per divorciar-se. Quan John tenia cinc anys la seva mare el va deixar amb la seva tia Mimi Stanley i el seu oncle George.
Quan John tenia disset anys va tenir la tràgica notícia que la seva mare havia mort atropellada per un cotxe que seria per al petit una gran pèrdua, de la qual no es va sobreposar mai.Estant a l'escola de secundària Quarry Bank formo amb la seva colla el conjunt anomenat Quarry Men en què estava el seu amic Peter i James Paul McCartney.
A principis de 1960 el grup va renéixer amb el nom de Long John and the Silver Beatles, prolix nom que es va reduir a The Silver Beatles abans de quedar a The Beatles. Al temps es van convertir en el grup habitual de The Cavern, pub subterranion van poder exhibir totes les seves taules.
El 1961, el propietari d'una botiga de discos anomenat Brian Epstein els va descobrir en aquest antre. Va ser una revelació; encara que no tenia cap experiència en el terreny, es va oferir com manager a canvi del 25 per 100 dels ingressos. A partir de llavors The Beatles es va disparar cap a l'èxit. Amb la incorporació de Ringo Starr el 1962, el grup jaestava al complet i preparat per menjar-se el món.
Després de gravar uns senzills a Hamburg, Brian va aconseguir unes sessions d'enregistrament en EMI estant al capdavant el productor George Martin que en sentir-los tocar sabia que podia treure alguna cosa bona d'aquest grup, però el que no li agradava era la forma de tocar la bateria de Pete Best pel que va suggerir que haurien de canviar debateria i així va ser. El 18 agost 1962 Ringo Starr seria el nou integrant de The Beatles.
Ja amb els quatre integrants definitius gravarien el seu primer senzill (Love me do i PSI Love you) amb força èxit. Però el 26 de Novembre gravarien el seu segon senzill (Please, Please Em) el seu primer gran èxit mundial i el començament d'un mite THE BEATLES.
John era l'inquiet rebel del grup. Després deser nomenats en 1965, Cavallers de l'Ordre de l'Imperi Britànic, John desencadenarà una escandalosa polèmica al dir que els Beatles eren més populars que Jesucristo.de fet quan van actuar a Royal Command Performace davant la Reina mare el dia 4 de desembre al terme d'una cançó va dir: "Els que ocupin els seients més barats, tinguin la bondat d'aplaudir. La resta pot fer sonar les seves joies"
Anysdesprés, el 8 de Desembre de 1980, a les 11 pm, les bales assassines de Mark Champman acabar amb la seva vida i això el convertí, si és que encara no ho era, en un déu de la modernitat. Com a reacció immediata de la seva mort, els seguidors de Lennon portar pòstumament "Imagini" al número u de les llistes. Mai tal nombre d'éssers humans havien plorat tant en escoltar una cançó

Paul McCartneyVa néixer el 18 de juny de 1942 a Liverpool, Anglaterra.
Fill de Jim McCartney, treballador dels serveis municipals de neteja, aficionat a la música (tocava en una banda de Jazz), i de Mary Patricia Mohin, una infermera que va morir l'any 1955.
Bon estudiant, el 1953 va entrar a l'Institut de Liverpool, una bona escola secundària gratuïta al mateix edifici del Col·legi Superior d'Art (on aniriaanys més tard John Lennon). Després d'anys de festeig amb Jane Asher, la va deixar i es va casar amb Linda Eastman.
John i Paul es van conèixer en plena adolescència quan McCartney va entrar a formar part de The Quarrymen, el grup que Lennon havia format a l'escola. Després van formar The Beatles i les cançons es signaven com Lennon-McCartney. Els primers anys s'asseien l'un costat de l'altre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pepe
  • Pepe
  • pepe
  • pepe
  • PEPE
  • Pepe
  • Pepe
  • Pepe Y Pepa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS