pepito

Páginas: 3 (742 palabras) Publicado: 24 de diciembre de 2013
L'art és una de les mes importants materies per a discutir durant les classes d'historia. Apart de la varietat artistica i creativa, dona als estudiants i entusiastes una oportunitat per a donarsecompte de com grans artistes al pasat actuaven per a convertir peces mestres que segueixen sent així avui en dia.
Els dos periodes a la historia que destaquen quan parlem d'art i mestres són el Barroci el renaixement. Els treballs creats durant aquests temps van ser molt similars entre ells amb diferencies notables i debats sobre quin periode va produir millor art el quals tenen suport d'ambdóscamps presentant doncs arguments convincents. Probablement la millor manera per acabar amb aixo es enumerar les diferencies entre els dos.
En quan al període del renaixement artístic, va començar al1400 a Italia, el qual avui es considerat capital del art del mon juntament amb París. Aquest periode fou considerat un dels mes importants en la historia d'Europa ja que es marcat i considerat latransicio entre el temps medieval i la epoca moderna. La era barroca sorgi el 1600, com una altra transformació que sorgí quan la esglesia es va dividir en protestants i catolics. No hi han moltescreacions maravelloses en aquest periode on hi ha recreacions de treballs famosos del renaixement.
Molts artistes, coneixedors del art i gent del carrer els es familiar molts artistes com Michelangelo iLeonardo Da Vinci. Els mestres del Barroc en canvi no son tan coneguts per a tanta gent. Es un indicador de quan l'art Barroc fou vist durant el seu temps. Comparant amb les creacions renaixentistes, sónconsiderades extranyes i de més (sobrecarregades)
Va haver un fort convenciment de molts entusiastes del art que deia que no va haver art de valor durant el periode Barroc. Però aixo fou desmentitdegut al treball de artistes com Bernini i Caravaggio. Una raó del "desagrado" del art barroc va ser que molt pintors i escultors solien recrear antics treballs dels mestres del renaixement.
Però la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pepito
  • Pepito
  • Pepito
  • pepito
  • Pepito
  • Pepito
  • Pepito
  • Pepito

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS