pepo

Páginas: 3 (583 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2013
Però no només analitza en termes simples el desenvolupament estratègic i militar del conflicte, també examina en profunditat els detalls polítics i les intimitats dels esdeveniments més importants dela Guerra.
Ens transmet els fets en un escenari militar que abasta des de l'Índia, passa pel Japó, l'Atlàntic, Europa i arriba fins a les fredes estepes russes. A això se suma l'oportunitathistòrica inapreciable de poder entrevistar supervivents de la guerra, ja siguin civils, generals, i fins i tot membres de l'staff de l'Alemanya Nazi. La minisèrie compta amb imperdibles reportatges a AlbertSpeer (ministre de la producció de Hitler), Traudl Junge (secretària personal de Fuhrer) i Karl Donitz (almirall a càrrec de la guerra submarina a l'Atlàntic), entre d'altres personalitats.
El món enGuerra és un apassionant documental històric que narra i il • lustra tots els fets que van promoure i van desencadenar la més sagnant guerra que ha conegut la humandiad. Dades, anècdota si personatgesclau fan del MÓN EN GUERRA un documental imprescindible. El segle XX es va caracteritzar per conèixer les que van ser, probablement, les dues guerres que van marcar un abans i un després en decurs dela història.
símbol polític de l'esperança alemanya davant del món, va significar no només el principi d'una època de conflictes permanent, sinó també el ressorgir de les armes enfront del diàlegentre les nacions. El desenllaç d'aquesta fosca època ha passat a ser conegut com ... 'El Món en Guerra'.
Persons: Per a la realització de la sèrie es van entrevistar a líders de les Potències Aliadesi les de l'Eix, incloent també relats de testimonis tant civils com de soldats, funcionaris i polítics, entre ells, Albert Speer, Karl Dönitz, Walter Warlimont, James Stewart, Bill Mauldin, CurtisLeMay, Lord Mountbatten of Burma, Alger Hiss, Toshikazu Kase, Mitsuo Fuchida, Minoru Genda, JB Priestley, Brian Horrocks, John J. McCloy, Lawrence Durrell, Arthur Harris, Charles Sweeney, Paul...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pepe
  • Pepe
  • pepe
  • pepe
  • PEPE
  • Pepe
  • Pepe
  • Pepe Y Pepa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS