per L'escola del poble

Páginas: 3 (602 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2014
PER L’ESCOLA DEL POBLE:
Pauta de lectura:
Idees teòriques:
El principal objectiu que mostra Freinet es que els nens no tenen que dependre del tot del mestre. Que els nens han d’observar, hand’experimentar i reflexionar per crear la seva propia visió de la realitat, aixi construeixen el seu coneixement individual, a partir de les experiències viscudes. L’ensenyament no és períodic, sinò queés pràctic d’aquesta manera els coneixements que adquireixen el nen són generalitzables.
2.Organització i metòdes de treball ( feina escolar)
mètode natura d’aprenentatge i el tempteig experimental,joc-treball, treball-joc serien els principals mètodes de treball que ens mostra C. Freinet
Freinet utilitza unes tècniques de treball que seria els treballs al camp com la cria dels animals, eljardi que aixo es podia anomenar com el medi natural o el jardi escolar ja que Freinet proposa el treball amb la natura i que experimentin amb ella. Tambè el text lliure on introdueixen aquí lagramatica ja que expliquen coses que li cridin l’atenció, l’agenda escolar, els fitxers autocorrectius , quaderns autocorrectius i cintes programades,dibuix lliure,activitats d’expressió pràctica(llenguatge, l’escriptura i la lectura) lectura (el nen parla, veu com es fixen a la pissarra, pensaments, multicopia i imprenta (l’escriptura), l’escriptura ,el dibuix ( multicopista reprodueix el dibuix encolor i el timògraf de color negre), el llenguatge, calculs.
El 1 periode preescolar és la fase de prospeccio per tempteig, la 2 el jardins d’infants fase d’organització, 3 l’escola maternal iprimaria fase de treballOrganització i metòdes de convivencia ( com esta organitzada aquesta escola, com conviuen entre ells)
Hi ha 4 periodes:
Període pre-escolar : desde el naixement fins els 2anysHabitacio, aire, llum, silenci, bressol i roba de nadó, alimentaicó, primera experiencia per mitjà del medi ajudador, la conducta dels pares durant els primers anys de la infantesa
Jardins...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Poble
  • L'escola secreta
  • Pero pero
  • Peras
  • pero
  • la pera
  • Pero
  • Pero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS